boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs mooie foto's laten maken, mooie foto's laten maken, fotografie, moeder zoon foto's

Published on augustus 26th, 2018 | by Yasmin

0

Mooie foto’s laten maken

Als mama alleen valt mij het de laatste tijd toch steeds op dat ik toch wel weinig foto’s heb van Xavi en mij. Buiten de selfies, die van ons toch regelmatig mislukken vind ik zelf, zijn er maar weinig foto’s waar we samen op staan. En dan bedoel ik gewoon echt goeie foto’s! Maar waar kan ik echt mooie foto’s laten maken van mijn zoon en mij?

Want zoals je vroeger toch met een fototoestel vaak rondliep, leg ik nu eigenlijk altijd alles vast met m’n iphone. Maar eerlijk is eerlijk, je iPhone aan een wildvreemde geven om een foto van je kind en jezelf te laten maken…. ik doe het niet! Rent diegene straks weg met je telefoon, nou daar past deze city girl voor!!

mooie foto's laten maken, fotografie, moeder zoon foto'sMooie foto’s laten maken

Kortom tijd voor goeie foto’s dacht ik zo! En met goed bedoel ik foto’s waar we allebei normaal opstaan en die niet nep zijn van “Oh, kijk ons eens leuk doen”. Ik hou niet van dat gemaakte, de foto’s moeten iets relaxed en ontspannends uitstralen. Nou kan ik jullie vertellen dat dit met Xavi nogal een dingetje is!

Xavi houdt niet zo van op de foto gaan, alleen als het hem uitkomt anders dus eigenlijk niet. En foto’s onder dwang is ook weer zo’n ding. Hoe fijn is het als kids klein zijn, je zegt lachen voor de foto en hun doen een foto move. Nou helaas dat doet Xavi niet meer, ook niet als ik roep “Xaav doe ff leuk” of hij moet er dus zin in hebben…

Gelukkig ken ik Sarinah, een spontane meid met engelengeduld en super goeie fotoskills. Een buitenshoot was dan ook snel geregeld en het eindresultaat…. dat hangt inmiddels aan de muur!

Woon jij nou in Rotterdam of omgeving en wil jij ook zo’n toffe fotoshoot…. de oktober mini fotosessies zitten helaas al vol, maar ik heb uit zeer betrouwbare bron dat er kerst minisessies in een ge-wel-dige outdoor setting gaan plaatsvinden! 5 Te gekke foto’s voor maar €30 enne de rest is gewoon bij te bestellen voor als je niet kan kiezen (zoals ik dus) Dus kijk op haar site www.sarinahfotografie.nl of volg haar op Facebook!

En Xavi… die vroeg toen we weggingen: “Wanneer mogen we weer?!”

mooie foto's laten maken, fotografie, moeder zoon foto's

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑