boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips militair museum soesterberg, museum jaarkaart, leuk kinder museum, museum kids

Published on juli 16th, 2020 | by de redactie

0

TIP: voordelig uit met de kids

Elk weekend zaten we te bedenken wat we konden gaan doen met de kinderen. Meeste dingen kosten geld en vooral in de winter is het lastig met slecht weer en parken die dicht zijn. Vorig jaar hebben we dus besloten om een museum jaarkaart aan te schaffen voor het hele gezin.

Lees ook: 1000x dagjes uit in Nederland >>

Museum jaarkaart

Een museum jaarkaart is voor volwassene 64,90 en voor kinderen 32,45. Het is even een uitgave maar het is het zeker waard. Omgerekend heb je het na het bezoeken van 2 a 3 (ligt eraan welke) musea eruit. Je kunt elke dag gaan (ligt wel aan de openingstijden) Maar doordat je de kaart hebt is 2 uurtjes ook prima. Je denkt niet zo na over dat je net een entree betaald hebt en dus de hele middag daar moet blijven. Door de corona is het natuurlijk wel zo dat je moet reserveren. Maar ook al besluiten we last minute te gaan dan konden we nog terecht. Ook hebben we gehad dat we naar batviastad gingen en toen bedachten dat we ook wel naar batavialand konden gaan. Gelijk een win-win situatie voor de kinderen.

museum jaarkaart, leuk kinder museum , leuk museum voor kinderen

Persoonlijk vind ik een musea aardig prijzig gezien wat je ervoor krijgt. Er zit ontzettend veel verschil in wat voor musea je bezoekt. Sommige zijn groot met veel activiteiten, maar er zijn er een paar waarvan je denkt.. hmm was dit het geld waard? Dus dan is zo’n kaart een uitkomst. Daarnaast zijn veel musea tegenwoordig kidsproof met activiteiten. Online kun je cijfers zien die door kinderen zijn gegegeven. Wat extra kosten betreft moet je wel rekening houden met parkeerkosten en soms kosten activiteiten voor kinderen ook geld. Als zijn dit  kleine bedragen.

Ondertussen hebben wij een aardig lijstje musea bezocht met onze museumjaarkaart. Door de corona lag het even stil. Maar de museum jaarkaarten zijn gelukkig verlengd. Deze musea vonden we echt de moeite waard.

  • Aviodrome, Lelystad
  • Militair museum, Soesterberg
  • Spoorwegmuseum, Utrecht
  • Nederlands bakkerij museum, Hattem
  • Watermuseum, Arnhem
  • Acheon, Alphen aan de rijn
  • Batavialand
  • Beeld en geluid, Hilversum
  • PIT museum, Almere

Er zijn er nog een aantal die we echt willen bezoeken. Zoals Rijksmuseum, Nemo en nog een aantal. Ook kun je ze natuurlijk meerdere keren bezoeken. Er is ontzettend veel keus. Meer dan we hadden verwacht.

XX

Myrthe

militair museum soesterberg, museum jaarkaart, leuk kinder museum , leuk museum voor kinderen

militair museum soesterberg, museum jaarkaart, leuk kinder museum, museum kids

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑