Met muurstickers verander je in een handomdraai een eenvoudige kinderkamer tot een stoere jongenskamer. Wij houden ervan! Een babykamer of kinderkamer kun je heel eenvoudig het mooiste kamertje in huis maken door een passende muursticker uit te zoeken. Op deze muurstickers jongenskamer inspiratie hebben wij al een paar toffe stickers geselecteerd!

Bekijk meer jongenskamer inspiraties >>

zwart wit kinderkamer, zwart wit wereldkaart, zwart wit kinderkamer, zwart wit wereldkaart muursticker, muurstickers jongenskamer

Muurstickers jongenskamer

Coole dieren, voertuigen, sportthema’s, ridders en draken of sprekende spreuken en teksten, alles is mogelijk. Is je zoon toe aan een nieuwe kinderkamer. Wil je graag zijn babykamer omtoveren tot een grote jongenskamer? Met een likje verf op de muur, een te gekke muursticker en een leuk bijpassend dekbedovertrek maak je in een handomdraai een prachtige nieuwe kamer voor je zoon. Met deze gave muurstickers jongenskamer kun je heel eenvoudig de kinderkamer omtoveren in een stoere jongenskamer!

Een wereldkaart op de muur is decoratief en meteen ook heel leerzaam! Deze wereldkaart muursticker is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren én in diverse afmetingen, van klein tot heel groot. Super gaaf op de jongenskamer!


zwarte dino muurstickers

Dino muurstickers jongenskamer

Deze stoere zwarte dino muurstickers passen perfect op de dino kamer van mijn oudste zoon! De schattige dino stickers passen op de peuterslaapkamer van de jongste. 


Stoere muurstickers kinderkamer

Muurstickers jongenskamer gespot: Eat, sleep, game sticker en toffe game muursticker voor de Game tieners.

game muurstickers, game kamer, muursticker jongenskamer

heelal stickers, universum stickers, planeten stickers
glow in the dark sterren en maan, ruimte kamer idee, glowinthedark sterren, sterren muurstickers

Verander je plafond of muur in een geweldige sterrenhemel met deze glow in the dark sterren met maan stickers!


Kriss Kross muurstickrs


minecraft muursticker, minecraft jongenskamer, minicraft kinderkamer

Minecraft muursticker


Kleerfenzo, Muurstickers, muurstickers kinderkamer, stoere muurstickers jongenskamer, voetbalkamer, voetbalsticker

Op zoek naar stoere muurstickers voor de jongenskamer? Bij Kleefenzo.nl ontwerpen én produceren ze stoere kinderkamer muurstickers die uniek zijn. Deze extreem grote muurstickers leveren een echt “wauw” gevoel op voor een originele baby- en/of kinderkamer.

De meeste van de muurstickers kunnen worden voorzien van een eigen naam. Gratis en zo leuk! Heb je geen gladde muur, maar bijvoorbeeld structuurverf, spachtelputz, spac spuitwerk? Dan blijven muurstickers niet goed plakken. Daar hebben ze bij Kleefenzo de oplossing voor door middel van jongens behang of posterpanelen. Alle muurstickers worden gemaakt van zelfklevend textiel, dit materiaal laat zich makkelijk plakken en verwijderen en is scheurvast.

muurstickers kinderkamer, kleefenzo, stoere muurstickers, jongenskamer, graffiti behang

LEES OOK:

muurstickers jongenskamer