Ad SquareAd Square


Muurstickers jongenskamer

Met muurstickers verander je in een handomdraai een eenvoudige kinderkamer tot een stoere jongenskamer. Wij houden ervan! Een babykamer of kinderkamer kun je heel eenvoudig het mooiste kamertje in huis maken door een passende muursticker uit te zoeken.

Muurstickers jongenskamers

Coole dieren, voertuigen, sportthema’s, ridders en draken of sprekende spreuken en teksten, alles is mogelijk. Is je zoon toe aan een nieuwe kinderkamer. Wil je graag zijn babykamer omtoveren tot een grote jongenskamer? Met een likje verf op de muur, een te gekke muursticker en een leuk bijpassend dekbedovertrek maak je in een handomdraai een prachtige nieuwe kamer voor je zoon. Met deze gave muurstickers jongenskamer kun je heel eenvoudig de kinderkamer omtoveren in een stoere jongenskamer!

Bekijk meer jongenskamer inspiraties >>

Een wereldkaart op de muur is decoratief en meteen ook heel leerzaam! Deze wereldkaart muursticker is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren én in diverse afmetingen, van klein tot heel groot. Super gaaf op de jongenskamer!

zwart wit kinderkamer, zwart wit wereldkaart_

ster

MBP_635_Z__Kopie_196
Gewoon is ook maar zo gewoon. Geef de kinderkamer daarom een unieke en vrolijke touch met de magneetstickers en magneetbehang van Groovy Magnets. Deze stickers en het behang met dierenprint vervangt het iets wat stijve magneetbord en is dus geschikt om kaarten, briefjes en foto’s aan op te hangen. Het resultaat is een persoonlijk en verrassend geheel!

groovy magnets magneetbehang

ster

Stoere muurstickers

Op zoek naar stoere muurstickers voor de jongenskamer? Bij Kleefenzo.nl ontwerpen én produceren ze stoere kinderkamer muurstickers die uniek zijn. Deze extreem grote muurstickers leveren een echt “wauw” gevoel op voor een originele baby- en/of kinderkamer. De meeste van de muurstickers kunnen worden voorzien van een eigen naam. Gratis en zo leuk! Heb je geen gladde muur, maar bijvoorbeeld structuurverf, spachtelputz, spac spuitwerk? Dan blijven muurstickers niet goed plakken. Daar hebben ze bij Kleefenzo de oplossing voor door middel van posterpanelen. Alle muurstickers worden gemaakt van zelfklevend textiel, dit materiaal laat zich makkelijk plakken en verwijderen en is scheurvast.

muurstickers kinderkamer, kleefenzo, stoere muurstickers, jongenskamer, graffiti behang

ster


Comments are closed.

Back to Top ↑