boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Mama naamlabels

Published on juli 10th, 2018 | by Maryke

0

Persoonlijke naamlabels van My Nametags getest door Bodhi

Ik gebruik persoonlijke naamlabels, met de namen van mijn kinderen en mijn telefoonnummer erop, al jaren echt overal voor. De gekleurde stickers plak ik op bekers, lunchtrommels voor naar school en zelfs op Ravi’s step bijvoorbeeld. Ook de rugtassen, schoenen, jassen en gymkleding worden gemerkt. Er zitten alleen al twee kindjes in zijn klas met dezelfde rugtas en step. Het perfecte gezin om naamlabels van MyNametags te testen dus!

Naamlabels

Kinderen zijn er gek op om iets van zichzelf te hebben en plakken dus met liefde overal hun eigen gepersonaliseerde naamsticker op. Voorkomt in sommige gevallen zelfs ruzies bij ons in huis, echt een oplossing hoor die stickers! Laatst haalde ik Ravi op bij een indoor speeltuin en in het vakje naast zijn schoenen stond exact hetzelfde paar in dezelfde maat en in dezelfde staat! Gelukkig had ik Ravi’s schoenen gelabeld en namen we het juiste paar mee naar huis. Ze voorkomen dus ook drama buitenshuis 😊.

naamlabels

Deze naamlabels blijven tenminste echt zitten

Door een unieke combinatie van hoge kwaliteit materiaal en een speciale lijm blijven deze labels echt beter plakken dan alle andere verkrijgbare labels. Ze buigen lekker mee met de ronding van een beker of het bestek dat mee naar school moet voor een ontbijt op school bijvoorbeeld. Daarnaast worden ze ook nog eens super snel geleverd (handig voor last minute ouders!). En ook fijn, wanneer je de stickers weer wil verwijderen, laten ze geen lijm- of schadesporen achter.

naamlabels

My Nametags heeft ook handige instrijklabels die direct op de stof kunnen worden aangebracht. Toch ga ik voor het plakgemak van de stickers, ze blijven namelijk perfect en lang genoeg zitten! Ook handig zijn de naamlabels voor schoenen. My Nametags gekleurde stickers zijn zo duurzaam dat ze zelfs in zweterige schoenen blijven zitten. De labels zijn trouwens gewoon geschikt voor in de vaatwasser en wasmachine tot 60˚c. Daarnaast zijn ze ook magnetron bestendig.

De keuze is reuze by MyNametags

Op de website van MyNametags.nl kun je labels ontwerpen in alle kleuren, in een patroon naar wens en je mag zelfs een plaatje kiezen dat bij je kind past. Ravi had al persoonlijke naamstickers. Dus Bodhi mocht deze keer kiezen en vond het best moeilijk om een leuke naamsticker voor zichzelf te ontwerpen omdat er zoveel keuze was. Maar uiteindelijk koos hij voor de pandabeer op een okergele achtergrond. Ik ben het met hem eens, de stickers zijn te gek!

We hebben Bodhi’s stickers al op zijn gympen, zijn winter- en regenjas en op zijn drinkbeker geplakt en we zijn nog lang niet klaar met plakken!

naamlabels

 

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑