boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on juni 29th, 2017 | by Martine

0

The Nature Game, het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum

Het is een sprookje, het is een vette game en een les natuureducatie. Maar dan wel een hele leuke! The Nature Game, het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum, is een magische iPad game voor in de natuur. Met dit spel kun je dingen ontdekken die je normaal nooit kunt zien.

Hoe werkt het?

Je loopt over een schatkaart en de kompas wijst jou de weg door het gebied. Met De Spectator ontdek je dat wat voor een gewone wandelaar verborgen blijft en leer je op een hele leuke manier, door filmpjes, raadsel, en interactieve spellen. Deze onvergetelijke beleving maakt van de natuur een interactieve ontdekkingsreis. Het is een game voor het hele gezin, leerzaam en leuk voor scholen en zelfs de natuurliefhebber hoort en ziet dingen die hij niet wist! Vanaf 8 jaar kun je het spelen, vanaf 6 jaar onder begeleiding van een volwassenen of oudere broer en zus.

Waar is het?

The Nature Game beleeft zijn primeur op Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Als de 12 jarige Mika zich verveelt, vertelt zijn opa – die boswachter is op de Hoge Veluwe – over ‘Het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum. Hij geeft Mika een bijzonder apparaat met gekleurde lenzen – De Spectator. Daarmee kan hij bijzondere dingen zien die anderen niet kunnen zien.

Maar dan moet je wél op de juiste plek zijn. Zo kun je met de rode lens in de geschiedenis kijken, en met de groene in de natuur. Terwijl je door een relatief onbekend gebied op de Hoge Veluwe loopt, leer je van alles over Helene Kröller-Müller en haar droom om een Museum te bouwen op de rand van de Franse Berg en het stuidfuin. Je ontdekt geheime aanwijzingen en mysterieuze sleutels en leert van alles over de dieren er rondlopen (en die je soms gewoon kunt tegenkomen), de bijzondere bomen en planten die er groeien, en de vele verhalen over het gebied. Want waarom heet de Franse Berg de Franse Berg? Wat doen die oude stenen in het landschap? En wat is er gebeurd met dat Nooit Gebouwde Museum?

Kom naar de Hoge Veluwe en beleef het mysterie!

Nature Game

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑