boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen NAturino sneakers, zomer 2015, naturino kinderschoenen, boyslabel review

Published on juni 2nd, 2015 | by Colinda

0

Mooie Naturino sneakers

De nieuwe sneakers van Naturino voor Boris zijn binnen en wat zijn ze mooi. De schoen voelt heel licht aan, heeft een super strakke belijning en oogt mooi smal, wat perfect is, want Boris heeft smalle voetjes. Met het klitteband kan hij zelf zijn schoenen aan en uit doen en hiermee kun je de schoen mooi laten aansluiten over de wreef van de voet. Maar meneertje baalt, want er staat niet eens de letter ‘B’ van ‘Boris’ op de zijkant van de schoen, maar een letter ‘N’ (hij is 5 jaar en is druk bezig met letters op dit moment). Dat hebben ze verkeerd gedaan volgens hem. Na een korte uitleg dat deze schoenen van Naturino zijn en dat deze naam begint met de letter ‘N’ lijkt hij het te begrijpen.

Naturino sneakers

Ik besluit om ze mee te nemen op vakantie en ze daar te testen. Wanneer we een dagje naar Legoland gaan mag Boris zijn nieuwe schoenen aan. Hij heeft er zin in vandaag en trekt blij zijn nieuwe schoenen aan. Ik besluit toch om voor de zekerheid nog een paar oude schoenen mee te nemen, want de hele dag lopen op nieuwe schoenen kan nog wel eens problemen opleveren, weet ik uit ervaring.

Naturino schoenen, NAturino sneakers, zomer 2015, naturino kinderschoenen, boyslabel review

Stoere Naturino sneakers

Goede kinderschoenen

Boris heeft de hele dag op zijn nieuwe schoenen gelopen en wij zijn overal in geweest. Een hele dag rondlopen in een pretpark kan best vermoeiend zijn, maar hij heeft echt nergens last van gehad en zijn schoenen zitten super lekker volgens hem. Ik heb ondertussen goed opgelet of hij raar ging lopen, veel ging zitten of aan zijn schoenen zat, maar niets van dat alles. Tussendoor heb ik de schoentjes nog eens uitgedaan. Zijn voetjes voelden droog aan (geen zweetvoetjes) dus de schoen is goed ademend. De zooltjes met het unieke ‘zandeffect’ (exclusief bij Naturino shoes) beschermen de voetjes tegen oneffenheden van de grond en bevorderen ze de natuurlijke vorming van de voetboog. Deze manier zorgt voor een goede en natuurlijke steun van de voetjes die nog volop in de groei zijn. De zooltjes zijn uitneembaar, zodat ze kunnen drogen wanneer ze nat geworden zijn.

Na deze dag loopt Boris het liefst op zijn Naturino sneakers. Natuurlijk omdat hij ze zelf goed aan kan doen door de klittenband sluiting, maar vooral ook omdat ze lekker zitten. De test is dubbel en dwars geslaagd. Dit zijn super fijne kinderschoenen met een comfortabele pasvorm, bieden voldoende steun en zijn gemaakt met een touch of Italian fashion. Wij zijn fan!

Ook benieuwd naar deze Naturino sneakers of andere mooie Naturino kinderschoenen? Bekijk de hele collectie hier

naturino-klittenbandschoen-blauw

Naturino kinderschoenen, naturino sneakers

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑