boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips Nick Jr. Fandagen

Published on maart 22nd, 2018 | by Colinda

0

Nick Jr. Fandagen in Duinrell

Ondanks de vele regen die er ‘s ochtends viel en ook voor het gros van de dag voorspeld was, vertrokken wij vol goede zin naar Duinrell, beter gezegd naar de Nick Jr. Fandagen. Hier thuis zijn ze groot fan van Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen en sinds kort ook van Shimmer and Shine. Dus een betere match kon gewoon niet.

Duinrell

Bij binnenkomst kregen we een speurtocht. Door het park heen waren acht letters verspreid en als je deze invulde en het antwoord goed had, kreeg je in de winkel een Paw Patrol verrassings-ei. Dus we hebben onze ogen de kost gegeven en alle letters gevonden en genoteerd. En ondanks de sombere dag was het toch wel aardig druk.

Nick Jr. Fandagen

Nick Jr. fandagen

Door het hele park waren er Nickelodeon activiteiten verspreid. Glitter tatoeages, tiara’s maken, voorleeshoek, een speelhoek met de leukste dingen van deze populaire series en natuurlijk de meet and greets.

Afwisselend kon je met Shimmer and Shine op de foto of Nella de Ridderprinses en eerlijk is eerlijk, ik kende Nella niet maar ik ben nu al fan. Een mooie, stoere, donkere prinses op een eenhoorn. Veel gaver dan dat wordt het niet. Ook Dora en Diego hadden een plekje en aan de andere kant van het park zagen we Chase en Skye. De televisiesterren waren er de hele dag door, dus als er ergens een lange rij stond, kon je eerst even wat anders doen en dan weer even langs lopen voor een nieuwe poging. Bij ons werkte dat prima.

Blaze en de Monsterwielen

Ook waren er verschillende spelletjes te doen op de Nick Jr. Fandagen, met als thema Blaze en de Monsterwielen. Helaas was er geen echte Blaze aanwezig, wij waren wel benieuwd naar de grote rode wagen. Natuurlijk zijn we naar de Dora en Diego show geweest, de kinderen deden allemaal goed mee en de liedjes waren allemaal bekend. De show was helemaal in Dora stijl, dus super leuk. we konden meezingen en de show had zeker nog langer mogen duren van ons.

Lekker spelen

Misschien wel vanwege het weer was de speelhoek erg drukbezocht. En omdat deze aan La Place zat hoorde je ons ook niet klagen. Warme koffie erbij en lekker zitten. Ik had verwacht en gehoopt dat we dat leuke speelgoed ook konden kopen. Dat had ik ook wel een goede zet gevonden van Nickelodeon, maar dat was niet zo. Qua merchandise was het maar een heel klein kraampje met weinig keus. Of misschien heb ik iets over het hoofd gezien, dat kan natuurlijk ook.

Want hoewel we er al om 10.00 waren, waren we om 15.30 eigenlijk nog niet uitgekeken. Naast de Nickelodeon activiteiten wilden we ook de attracties uitproberen. Sef had jammer genoeg de pech enorm hard te zijn gevallen vanwege gladheid bij een attractie, dus we hebben de dag iets eerder moeten eindigen dan we hadden gewild voor een bezoekje aan de huisartsenpost.

Nick Jr. Fandagen

Nick Jr. Fandagen

Lees meer boys lifestyle blogs >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑