boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken Niek de Groot, Niek de Groot in Topvorm, kinderboeken, leuk jongensboek, boyslabel

Published on maart 27th, 2016 | by Colinda

0

Niek de Groot in Topvorm

Niek de Groot is populair bij Sebas en zijn vriendjes. De boeken zijn zo herkenbaar voor de jongens en daardoor heerlijk te lezen en daar zijn wij mama’s blij mee, want de meeste jongens zijn moeilijk aan het lezen te krijgen. Maar voor de boeken van Niek de Groot wordt tijd gemaakt!

Daarom is het weer een feest dat het inmiddels zesde deel over brokkenpiloot Niek de Groot is uitgebracht; Niek de Groot in Topvorm. De hoofdrolspeler Niek heeft normaal gesproken altijd pech in alles wat hij doet of onderneemt. Maar in dit nieuwe boek krijgt Niek van zijn vriend Jan een geluksvoetje, wat hem ook daadwerkelijk geluk brengt. Hij vindt een ketting van een mevrouw en wordt hiervoor rijkelijk beloont, hij hoeft opeens niet meer na te blijven op school, proefwerken gaan spontaan niet meer door,  lessen vallen uit, hij wordt gevraagd om in de schoolband op te treden en ook op het sportveld blinkt hij uit. Kortom het geluk lacht hem toe dit keer, maar of dat zo blijft vertellen we natuurlijk niet. Dat moet je zelf gaan lezen.

Volgens Sebas is het een super leuk boek! Mede door de leuke plaatjes, het is grappig en het leest lekker, want de bladzijden staan niet bomvol met tekst. Alles wat Niek meemaakt zou Sebas ook zo kunnen overkomen, dus het is heel herkenbaar. Het is een feit: “Niek de Groot is lachen” en een favoriet jongensboek op en top!

Niek de Groot, Niek de Groot in Topvorm, kinderboeken, leuk jongensboek, boyslabel

Niek de Groot in Topvorm, leuk jongensboek, Niekdegroot

Niek de Groot, Niek de Groot in Topvorm, kinderboeken, leuk jongensboek, boyslabel



...

Comments are closed.

Back to Top ↑