Nieuwe speelgoed trends – laat je zoon dit maar niet zien ;-)

12 september 2019

Onlangs waren we uitgenodigd bij Hasbro op het hoofdkantoor. Tijd om het nieuwste speelgoed te ontdekken en meer te weten te komen over de nieuwe speelgoed trends voor komend seizoen. Want we naderen langzaam de decembermaand. En alhoewel de feestmaand zelf nog ver weg is, beginnen de voorbereidingen altijd al een stuk eerder. Nog even en we zien overal speelgoedreclames op ons af komen.

Bekijk hier het leukste jongensspeelgoed >>

Nieuwe speelgoed trends

Marvel, een tijdloos succes

Hier thuis is de Marvel rage overgegaan op de nieuwe generatie. Na papa is nu Sef helemaal into Marvel. En dat snap ik wel, wie wil er nou geen superheld zijn.

Naast de grote Hulk handschoen die ik zelf wel even wil trekken, ben ik fan geworden van het Spiderman speelgoed. Hoe gaaf zou het zijn als je echt spinnenwebben kon maken? Nou the next best thing is op de markt. Marvel heeft een speciale blaster waarmee je echt een spinnenweb kunt maken. De blaster heeft een spuitbus die je erin klikt, richten en schieten maar. Als de spuitbus leeg is, kun je ook het reservoir met water vullen.

Doe mee aan de Speelgoed van het Jaar verkiezing >> 

marvel speelgoed, nieuwe speelgoed trends, jongensspeelgoed

Nerf Spider-Man blaster

NERF heeft een Spiderman blaster wat inhoudt dat je de de blaster om je hand schuift en vanuit daar de pijlen kunt schieten. Mocht je hier nog net een tikkeltje te klein voor zijn, dan zijn de Mega Mighties een goed idee. Superhelden en televisiesterren die tegen een stootje kunnen. Zo kun jij zelf de mooiste verhalen bedenken.

grootste nerf, nerf speelgoed

De grootste NERF ever

NERF is ontzettend populair onder de jongens. De stoere blasters met pijltjes zijn onverwoestbaar en houden de kids goed in beweging. De vaders vinden dit trouwens ook vaak mooi speelgoed. Dus dat is een win win. Vader en zoon op pad met NERF geweren.

Nu heb ik al redelijk wat van NERF voorbij zien komen maar deze NERF was echt de grootste die ik ooit gezien had. Deze Elite blaster komt uit de Fortnite serie, ook zo’n succesvolle formule. Deze reuze blaster is vanaf dit najaar te koop. Tot die tijd zijn er nog een heleboel andere grote NERF blasters en accessoires die ook super cool zijn.
nerf, nieuwste nerf speelgoed, nerf trends

nieuwe speelgoed trends van NERF

Play-Doh voor jongens

Maar het allerleukste vond Sef de Play-Doh Wheels. Klei vindt hij sowieso al leuk, ijsjes maken of pizza maken, maar nu is er Play doh Wheels en dat is echt een set die bij hem past. Je hebt een betonfabriek of bijvoorbeeld een graafmachine. De klei is bijvoorbeeld zwart, grijs of bruin zodat je echt een weg aan kunt leggen of iets kunt bouwen. Even geen zoete meisjesachtige kleuren, maar stoere kleuren en stoer speelgoed. Sef kon er geen genoeg van krijgen. Grijpen, graven en zelf cement en beton maken vond ie echt geweldig. Deze moest zeker op zijn verlanglijstje komen.

playdoh voor jongens, jongensklei, speelgoed trends

Play-doh klei

Cubby de Beer #speelgoedtrend

Cubby de Beer was razend populair. Alle kinderen wilden flesjes geven, kammen en vooral heel veel knuffelen. Cubby knorde van plezier, knipperde met zijn ogen en alle bewegingen en snoetjes die hij trok waren lief en vertederend. Cubby speelt graag kiekeboe en hij brabbelt terug. Gelukkig slaapt hij ook wel eens, zodat je kind hem ook even met rust kan laten.

speelgoed trends, boyslabel, hasbro speelgoed, cubby de beer speelgoed

Snelheid en strategie

Ook zagen we een leuk battle spel. Beyblade Burst Turbo genaamd. Dit spel speel je in de bijgeleverde arena. Ieder met zijn eigen blader. Dit spel vergt zeker wat oefening en het is leuk om elkaar uit te dagen. Er kan er tenslotte maar 1 de winnaar zijn. Sef was hier nog een beetje te klein voor, dus nog even geduld voor hem.

Kortom, met deze nieuwe speelgoed trends hebben wij genoeg nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan om de verlanglijst voor Sinterklaas en Kerst mee te vullen.

hasbro event

Gebruik van eigen foto’s en foto’s van fotografe: Kirsten van Santen

Gravitrax staat ook op het speelgoed verlanglijstje >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

leukste spelletjes

De 3 meest populaire bordspellen bij het Spellenhuis van dit moment

Ben jij gek op het spelen van bordspelletjes? En ben je op zoek naar nieuwe games om te spelen, maar...
IMG_6792-2

Pokémon Scarlet & Violet Game cards

Toen we gevraagd werden om Pokémon kaarten te reviewen, moest Damon niet nadenken. Tuurlijk wil hij Pokémon kaarten, hij is...
IMG_1992

Dinotastische review van de Switch & Go Dino’s surprise

Sinds we kindjes in huis hebben kwam er ook al vrij snel speelgoed van Vtech in huis. Vooral de toet...