Deze sneakers trek je vliegensvlug aan en uit!

12 maart 2020

Schoenen normaal aandoen dat doet Boris niet! Hij wringt nog liever zijn voeten in allerlei bochten dan dat hij zijn veters opent en weer moet strikken. En opgebiecht: hij heeft dan wel zijn strikdiploma gehaald in groep 2, maar geen idee hoe… hij heeft vast een keer lief gelachen naar de juf ;-), want hij zeker geen striktalent. Daarom komen er bij voorkeur ook geen schoenen met veters in huis. Helaas is er vanaf een bepaalde schoenmaat geen klittenband schoenen meer te krijgen (want dat is natuurlijk alleen voor kleuters en zeker niet cool). Wat dan? Moet ik altijd zijn schoenen blijven strikken als moeder?

Coolste sneakers: Nike Air Max

En dan wil je als coole jongen ook graag net zulke toffe sneakers als je grote broers dragen. Volgens zijn broer Sebas zijn Nike Air Max dé Greatest Of All Time onder de sneakers.

Nike Air Max 90 Flyease, nike sneakers kids, nike air max kind, nike sneakers kind

Wat een vet coole sneakers

NEW: AIR MAX 90 FlyEase

Maar als moeder heb ik een paar Air Max voor Boris altijd nog tegengehouden, omdat hij zijn eigen veters niet eens kan strikken. Totdat ik het grote nieuws hoorde van de release van de: AIR MAX 90 FlyEase! Wat een uitvinding. Alsof Nike mijn gedachten gelezen heeft (of zal er een slimme moeder geweest zijn die NIKE gewoon even getipt heeft over ons veterstrik-probleem?! 🙂

De nieuwe AIR MAX 90 FlyEase sneakers bevatten een slimme methode waarmee je heel eenvoudig in je schoenen stapt. Door de achterkant naar beneden te drukken stap je zo je schoenen in. GEWELDIG!!

Nike Air Max 90 Flyease

Bekijk alle FlyEase sneakers hier

Ook het uitdoen van de sneakers gaat heel eenvoudig. Daar waar Boris altijd zijn hak kapot trapte, kan hij nu met zijn tenen afzetten op de plastic rand en zo de schoen in no-time uitdoen. Ideaal voor ongeduldige kinderen en volwassenen. Want deze nieuwe Nike sneakers zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen.

De revolutionaire AIR & FlyEase technologie 

Met deze AIR MAX 90 FlyEase komen de ontwerpen van de broers Tinker (Air Max 90 ontwerp) en Tobie Hatfield (Flyease ontwerp) samen in één schoen.  De Air Max sneakers zijn zó licht dat je het gevoel hebt op lucht te lopen. Wat je in feite ook doet. En door het FlyEase ontwerp trek je de sneaker ook nog eens vliegensvlug aan en uit.

Dit is dé sneaker van 2020!

Nike Air Max 90 Flyease, achterkant

Onze favoriete NIKE sneakers

nike sneakers kind, nike kids sneakers, kindersneakers 2020

SHOP HIER

Nike Air Max 90 Flyease, flyease, makkelijk instap sneakers

Bekijk ook deze stoere meiden sneakers >>

NIKE Kindersneakers

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Boekreview-Pretpark-13

Boekreview – De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: Het pretpark

Dit nieuwste boek van de Youtube helden Rutger, Thomas en Paco staat bij Xavi hoog op de verlanglijst. Hij heeft...
braqeez jongens schoenen sneakers

Stoer en ideaal voor het najaar: de sneakers van Braqeez

We hadden het geluk dat we de sneakers uit de nieuwe herfst/winter collectie van Braqeez mochten reviewen. Na even speuren...
shoesme cognac 7

De Musthave Shoesme schoenen voor stoere jongens!

De temperaturen zullen het niet zeggen, toch is het echt Herfst! En bij het aanbreken van dit nieuwe seizoen, horen...