NIEUW: NIKE AIR MAX GENOME

18 april 2021

Waarmee kunnen de jongens zich onderscheiden? Juist, met een paar coole sneakers! Sneakers worden steeds meer een fashion statement. Welke schoen vind jij mooi, welk merk wil je dragen, waar wil je bijhoren? Een nieuw paar schoenen, lees kids sneakers want die worden het meest gedragen, wordt met zorg uitgezocht. Boris kiest zijn eigen schoenen, want wat ik leuk vind, vindt hij niet altijd leuk. “Mam, wat denk je, ik ben geen kleuter meer” heb ik al verschillende keren moeten horen. Dus hij mag zijn eigen schoenen uitzoeken, maar natuurlijk moet ik ze ook leuk vinden 🙂 Wat een geluk dat Nike net het allernieuwste ontwerp heeft uitgebracht: de Nike Air Max Genome. Kijk mee of jij ze net zo tof vindt en doe mee met de winactie onderaan deze blog!

Bekijk hier de nieuwste modellen

Nieuw: Nike Air Max Genome

De nieuwe Nike Air Max Genome is supervet. Deze kindersneaker geïnspireerd op het eind van de jaren 2000, wat naar voren komt in de lijnen en de combinatie van texturen. Het luchtige design van 20% gerecyclede materialen is gemaakt om lang mee te gaan. Zachte demping en een Max Air unit die meerekt van hak tot teen maken deze nieuwe Air Max generatie ongelooflijk comfortabel.

nike air max genome, duurzame sneakers, coole kindersneakers, stoere sneakers voor jongens, jongensschoenen, jongenssneakers, nike kindersneakers, nike kids sneakers, nieuwste nike sneakers, nike air max kids, nike air max kinder sneakers, nike gympen

Wat een vette schoenen

Duurzame sneakers!

Wij zijn fan van Nike mede omdat zij verantwoord bezig zijn met het ontwerpen van hun producten. Wellicht heb je al gehoord van hun Move to Zero project. 

De Nike Air Max Genome is ook verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is bewust bezig zijn met de keuze van je materialen. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen zij hun uitstoot aanzienlijk verminderen, dus veel beter voor het milieu. En de ontwerpen zijn er alleen maar toffer op geworden!

Hoe cool is het dat jij ook een steentje bijdraagt door het bewust kopen van je kleding en schoenen. 

Sneaker keuring

Boris heeft de Nike Air Max Genome uitvoerig gekeurd. Van algehele schoenontwerp, model van van de kids sneakers, zool en veters. Ja, alles heeft hij goed bekeken. Daarbij nog niets zeggend, dus ik was al bang dat hij ze niets zou vinden (terwijl ik ze geweldig vind). Totdat hij ze aandeed…

Vetste patta’s ever!

“Wat zitten deze patta’s lekker! Je veert helemaal mee” was het commentaar van Boris. “Dit zijn echt de vetste sneakers ever!” Ik moet nog een beetje wennen aan zijn taalgebruik, 🙂 kleine jongens worden groot. Hij gaat volgend jaar naar de middelbare school. Maar gelukkig, ze zijn helemaal goed gekeurd. Ik heb er direct een nieuw t-shirt bijgekocht zodat hij een leuke outfit heeft, maar eerlijk gezegd passen deze sneakers bij veel van zijn kleding. Zelf vind ik de koraalroze kleur (zij noemen het mango) mooi afsteken bij het grijs en super leuk voor de zomer!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

braqeez jongens schoenen sneakers

Stoer en ideaal voor het najaar: de sneakers van Braqeez

We hadden het geluk dat we de sneakers uit de nieuwe herfst/winter collectie van Braqeez mochten reviewen. Na even speuren...
shoesme cognac 7

De Musthave Shoesme schoenen voor stoere jongens!

De temperaturen zullen het niet zeggen, toch is het echt Herfst! En bij het aanbreken van dit nieuwe seizoen, horen...
jongens sandalen bunnie

Sandalen weertje

Het is weer de tijd van het jaar de sandalen mogen weer uit de kast. En Damon draagt ze heel...