Oh Boy what a smell! Tienerzweet…

27 oktober 2022

Bij de start van de pubertijd beginnen de hormonen te razen en beginnen ook de apocriene zweetklieren te werken. Deze zweetklieren reageren niet op temperatuur, maar op stress en emoties. Het zweet dat deze klieren produceren heeft een heel andere, sterkere geur. En juist als je merkt dat je stinkt, krijg je stress en verergert het alleen maar. Rebel care is dé tip tegen tienerzweet!

Lees meer over tieners

Zweten in de puberteit

De beste remedie is wassen, wassen, wassen en steeds weer schone kleren aantrekken, liefst van natuurlijke materialen, want het zijn de bacteriën op je huid en in je kleding die de geur veroorzaken. En omdat je niet altijd de mogelijkheid hebt om je oksels te wassen en schone kleiding aan te doen, is een deodorant een goede manier om je te beschermen tegen het ontstaan van zweetgeur.

In 2 geuren verkrijgbaar..

Fresh Cotton

De deodorant zonder aluminium voor mannen! Omdat het voor mannen net zo goed belangrijk is om een deo zonder aluminium te gebruiken. Puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie, natriumbicarbonaat, zinkoxide en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en die je beschermen tegen zweetgeur. Door de toevoeging van zinkoxide werkt deze deo ook perfect tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet. 

Zensei Power

Puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium, met de kruidige geur van salie. Zuiveringszout en zinkoxide houden mannen-oksels fris in iedere situatie. Zensei Power is onze eerste echte mannengeur. Kruidig en zacht van geur, maar extra sterk tegen zweet door het natuurlijke parfum van salie.

BELANGRIJK:

Als je nog niet eerder de deo van Rebel Care hebt geprobeerd, dan zijn er 2 dingetjes die handig zijn om te weten:

1. Je hebt maar heel weinig nodig van deze deo. Twee streepjes in de holte van elke oksel is genoeg om beschermd te zijn tegen zweetgeur. Als je teveel smeert, ga je sneller door de deo heen, maar heb je ook kans op irritaties van je huid door de hoge concentratie zuiveringszout die erin zit. Ook als je weinig gebruikt, werkt de deo heel goed. Less is more, snap je;)

2. Geef het een kans! Het kan zijn dat je lichaam echt even moet wennen aan een nieuwe deo. De Rebel Care deo werkt namelijk heel anders dan de gewone deo’s met aluminium. Het kan dus zo zijn dat je tijdelijk meer gaat zweten of naar zweet gaat ruiken. Bij de meeste mensen is dat na een paar dagen voorbij en ruik je helemaal niks meer. Was (of scrub met een washandje) je oksels een keertje extra. En hou vol! Deze detox duurt maar even en je zult merken dat de Rebel Care deo steeds beter voor je gaat werken.

Winactie Rebel Care..

Omdat wij weten dat iedereen last heeft van transpireren en we jullie het liefst allemaal aan een goede deodorant willen hebben geven wij maar liefst 3x een deodorant 30ml weg. Om kans te maken vul je het formulier hieronder in.

*** WINACTIE GESLOTEN ***

De gelukkige winnaars van een Deo stick zijn Paul Stok – Lida Sijs en F Bakkernes. Het komt jullie kant op. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

Gamen op de telefoon, we doen het allemaal!

Als je dacht dat je om te gamen een computer/laptop of spelcomputer nodig had, dan zat je daar mooi even...
20231129_090712

Vind jij lezen ook leuk? Win een boekenpakket!

Wij zijn dol op lezen en verslinden boek na boek. Lezen is niet alleen leuk maar ook nog eens heel...
L-F131-P7-T11-D1-S1-E1-A124-C517_ENG_NINJ_DRAGONS_CLIP1_THUMBNAIL_LOGO_2023_v2@075x

Ninjago fans opgelet! Nieuwe series + winactie

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons...