boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs onvoorwaardelijke liefde voor je kind

Published on februari 14th, 2020 | by Yasmin

0

Onvoorwaardelijke liefde voor je kind

Onvoorwaardelijke liefde, als je de definitie opzoekt, krijg je het volgende antwoord: Van iemand houden zonder voorwaarde. Maakt niet uit wat er gebeurt, je zal altijd van diegene blijven houden. Er is geen enkele eis of voorwaarde die je daaraan stelt.

Onvoorwaardelijke liefde voor je kind

De liefde die ik van mijn moeder kreeg, was onvoorwaardelijk. Zelfs op momenten dat ze niet 100% achter mijn keuzes stond, was haar liefde onvoorwaardelijk. liefde voor je kind, onvoorwaardelijke liefde voor je kindDie keuzes stonden tussen ons in, als ik dat toch eens over kon doen ….. Maar toen zij in de hospice lag, ik met mijn dikke buik naast haar bed zat en zei “ga maar mutti, je verdient het, ik red me wel”, dat was mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn moeder. Ik hield van haar omdat ze mijn liefste moeder was, ze gewoon van mij hield en we het goed hadden. Ik mooie herinneringen koester aan mijn jeugd en bovenal gunde ik haar de rust waar ze zo naar verlangde. Ik wilde er niks voor terug.

Liefde voor je kind

Voor Xavi voel ik ook onvoorwaardelijke liefde. Vanaf het moment dat de verloskundige hem aan mij gaf en ik hem in mijn armen had, wist ik het. Mijn dierbare moeder net overleden en ik kreeg iets dierbaars ervoor terug.

Gevoel is onbeschrijflijk

Het gevoel wat hij mij gaf en nog steeds geeft, is onbeschrijfelijk. Hij is mijn reden om door te gaan op dagen dat ik ‘t even niet zie zitten, mijn reden om te vechten.
Single mom life valt echt niet altijd mee. Ik moet vaak keuzes maken en heb bijna altijd tijd tekort. Ik heb er soms echt wel moeite mee alle balletjes in de lucht te houden. Werk, schoolverplichtingen, voetbal, afspraken met artsen/fysio en wat er nog meer voorbij komt. Ik lig vaak genoeg ‘s avonds kapot op de bank, zet mezelf toch opzij voor Xavi. Waarom? Omdat ik onvoorwaardelijk van hem hou!

En wat ik ervoor terug verwacht …? Niks! Of misschien soms gewoon een knuffel en een stoere tiener die zegt “mam, je bent de liefste”.

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑