Een ware rodeo in de tuin!

27 april 2020

Wauw wat een gaaf pakketje stond er voor de deur (ja letterlijk voor de deur, aangezien de bezorger het niet zo nauw nam en bedacht dat hij het best wel onbeheerd kon achter laten. Maar dat terzijde). Want toen we het openmaakte waren we allemaal zo enthousiast! Een mega opblaasbare rodeo stier. De Inflatabull van het merk Intex.

Tuin musthave: compleet waterpretpark >>

Van de outdoor webshop Toppy.nl. hebben wij deze opblaasbare stier. Zij zijn een webshop op het gebied van zwembaden, spa’s, vijvers en outdoor, ideaal omdat wij gek zijn op het buitenleven. Zij hebben een groot assortiment zwembaden en accessoires om jouw zomer compleet te maken. Helemaal nu we met zijn allen verplicht zijn om thuis te blijven. Van kleine tot grote zwembaden voor de hele familie, zwembadspeelgoed en zelfs opblaasbare dieren tot heerlijke jacuzzi’s voor de ouders ;).

opblaasbare stier, stier voor in zwembad, buitenspeelgoed, inflatabull, opblaasbare rodeo stier

Opblaasbare stier

Wij hebben een grote tuin die vol staat met kinderspeelgoed. Maar ieder jaar moet er ook nog een zwembad komen. Iets waar we met z’n allen heel veel plezier aan beleven. Vorig jaar hebben we een nieuwe gekocht aangezien onze oude het had begeven. En ik had mijn man wijsgemaakt dat deze echt even groot was als de vorige… (bleek bij thuiskomst toch nog een slag groter).

vakantie in achtertuin, kids vakantie musthaves, achtertuin speelgoed, staycation

Zwembad speelgoed

Helaas heeft zo’n groot zwembad als nadeel dat je deze pas opzet als de temperaturen echt constant zijn. Het duurt namelijk even eer deze op temperatuur is. Dat betekent dat we de te gekke stier nog niet getest hebben in het zwembad, dus deze review komt iets later en houden jullie nog van ons te goed. Maar de kids konden niet wachten deze opblaasbare stier toch alvast uit te testen.

rodeo stier

MEGA GROOT

Met een elektrische pomp was hij binnen een paar minuten volledig opgepompt! Wat is deze opblaasbare rodeo stier groot! Zelfs ik word er enthousiast van. Het materiaal is niet te vergelijken met een normaal opblaasbaar dier. Ik vind het ontzettend stevig aanvoelen. Veel stugger. Maar dat moet ook wel, aangezien dit is een rodeostier is waarmee je een spel gaat spelen op het water natuurlijk. Hij moet wel tegen een stootje kunnen.

rodeo stier, opblaasbaar speelgoed

En zelfs op het land is het een groot succes hier. Helemaal steady staat hij niet door het kussen onder de stier, dus de spanning is meteen voelbaar als Nathan erop gaat zitten. Hij wiebelt ontzettend en dat is natuurlijk fantastisch. Zijn zusje kan niet wachten om ook erop te mogen. Het is de hele middag een groot spektakel hier achterom. Een ware rodeo!

Kom maar op de met de zomer. Dan kunnen we snel dat zwembad op zetten zodat we nog meer plezier ermee kunnen beleven. Dan gaan we deze opblaasbare rodeo stier nog eens goed testen. Oh, en dan wilt mama natuurlijk ook eens proberen 😉

Is deze inflatabull ook echt iets voor jouw kids? Kijk dan hier.

opblaas speelgoed, zwembad speelgoed, toppynl, dastoppy

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...