Gamen met de heldhaftige pups van PAW Patrol

12 november 2018

Gamen dat doen de jongens steeds meer. Maar welke games spelen ze dan graag. Boris ziet zijn grote broers wel Fortnite, FIFA en andere PS4 games spelen, maar dat vindt hij niet echt leuk. De meeste games zijn toch te gewelddadig. Hij houdt van spelletjes waarbij je punten moet verzamelen en daarbij een beloning krijgt als nieuwe avatars, extra skills of nieuwe werelden. Als PAW Patrol fan (hij kijkt graag naar de animatieserie op Nickelodeon) is hij super blij dat de nieuwe PAW Patrol PS4 game sinds kort verkrijgbaar is: PAW Patrol on a Roll. En deze moest natuurlijk getest worden!

Lees ook: Help een Playstation in huis >>

PAW Patrol PS4 game: PAW Patrol on a Roll

Geen klus is te groot, geen pup is te klein! De PAW Patrol is klaar om de boel te redden in Avonturenbaai door 16 spannende reddingsmissies. Laat elke pup zijn unieke vaardigheden gebruiken om vrienden te redden en iedereen veilig te houden. Ga naar acht prachtige locaties in Avonturenbaai, zoals de boerderij van boerin Yumi, Jake’s Berg, een afgelegen canyon, onder water en nog veel meer! Bereid je voor op de leuke puzzelactie die PAWfect is voor kinderen van alle leeftijden, met de pups van de PAW Patrol!

Samen met de 10 jarige jongen Ryder gaan de pups op missies om de inwoners in Avonturenbaai te helpen. Elke pup heeft zijn eigen unieke karakteristieken. Zo heeft Marshall de kwaliteiten van een brandweerman en is Chase net zo verantwoordelijk als een politieagent en dit zie je ook allemaal terug in de game.

Boris vind het helemaal leuk want alle pups kunnen lopen, springen en punten scoren om zo weer bij een nieuwe wereld uit te komen. Alles speelt zich af in Avonturenbaai. Op het water, bij de vuurtoren, aan de kade, je ziet het hele gebied van alle kanten. Bij ieder redding moeten de pups hun speciale vaardigheden gebruiken. Hierbij kun je gouden hondekoekjes winnen, en het liefst zoveel mogelijk!

Echt een leuk PS4 game voor de beginnende gamers. Boris is 9 jaar en voor hem is het behoorlijk eenvoudig om alles te voltooien. Maar dat vindt hij juist weer leuk. Kinderen vanaf een jaar of 6 zullen deze game ook geweldig vinden als ze ook PAW Patrol fans zijn!

WINACTIE: PAW Patrol PS4 game

Heb jij thuis een echte PAW Patrol fan zitten die ook nog eens van gamen houdt? Wij mogen deze PAW Patrol PS4 game: PAW Patrol on a Roll verloten onder onze bezoekers. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit wilt winnen. De naam van de winnaar staat maandag 19 november hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaar is: Ilse van Kessel. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com, dan zorgen wij dat jouw kleine gamer zo spoedig mogelijk op missie kan met PAW Patrol. Have Fun!

PAW Patrol on a Roll, PS4 games, Paw Patrol game

PAW Patrol on a Roll, PS4 games, Paw Patrol game

gamen, ps4 game, ps4 game kleine kinderen

gamen, ps4 game, ps4 game kleine kinderen

 

PAW Patrol PS4 game: PAW Patrol on a Roll

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

VTech switch en go dino

3 in 1 Mega T-Rex van VTech

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de...
image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
Ontwerp-zonder-titel-3

Gamen op de telefoon, we doen het allemaal!

Als je dacht dat je om te gamen een computer/laptop of spelcomputer nodig had, dan zat je daar mooi even...