hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Uittips

Published on mei 10th, 2018 | by de redactie

0

PIT – Alle moeders met moederdag gratis naar PIT

In Veiligheidsmuseum PIT beleef je de wereld van de politie, brandweer en ambulance via een interactieve experience! Geniet met het hele gezin van een leuk en leerzaam uitje. Je komt van alles te weten over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. Er is een bijzondere collectie te bezichtigen (o.a. de politieporsche), maar er is ook veel te doen!

Bezoek aan PIT

Beleef de wereld van politie, brandweer en ambulance. Verkleed je in de verkleedhoek en doe de politie, brandweer en ambulancespelletjes of speurtochten in het museum. Ben jij geschikt voor de politie? Kan jij brandblussen zoals de brandweer? Wat weet jij van veilig verkeer? Speel spannende games over forensisch onderzoek, neem een kijkje in een politiecel of een wapenkluis, volg de verkeersregels op de skelter, los een misdaad op of blus een brand. Genoeg te doen dus! Na een bezoek aan PIT weet je hoe je kan bijdragen aan een veilige samenleving.

Verjaardagsfeestjes

Wil jouw zoon een spannend en heldhaftig verjaardagsfeestje geven? Kies dan uit één van de volgende feestjes:

Speurneuzenfeestje: De politie heeft een tip gekregen dat het gestolen museumstuk in een kluis ligt. Samen met je vrienden ga je op zoek naar de speurhondjes in het museum, voer de opdrachten uit, verzamel alle cijfers en kraak de code van de kluis!

Brandweerfeestje: Er wordt getest of de kids slim en sterk genoeg zijn voor het stoere werk van de brandweer. Als ze alle opdrachten goed uitvoeren krijgen ze een brandweerdiploma!

Ambulancefeestje: De kids krijgen een spoedcursus voor ambulanceverpleegkundige. Dat is een chique woord voor een zuster of broeder die op de ambulance werkt. Als ze alle opdrachten goed uitvoeren krijgen ze een ambulancediploma!

Moederdag

Verras je moeder met een bezoek naar PIT Veiligheidsmuseum want moeders mogen gratis naar het museum op Moederdag 13 mei 2018! PIT is op Moederdag 13 mei 2018 de hele dag geopend met leuke activiteiten voor een dagje uit met kinderen of familie.

PIT is fascinerend voor bezoekers van alle leeftijden. Iedere bezoeker, van jong tot oud, ontdekt de wereld van veiligheid op zijn eigen manier.

Kijk hier voor meer informatie over het Museum.

Bekijk ook onze favoriete GRATIS kinderuitjes >>

Meer jongensfeestjes tips en ideeën >>


pit2

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding shoesme jongensschoenen
  Ad Square de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • muurstickers kinderkamer hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
  jongenstassen jut en juul kinderkamer accessoires