boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed Play Doh Wheels

Published on oktober 22nd, 2019 | by Mi-choe

0

Gas erop met Play Doh Wheels

Play Doh is al jaren niet uit ons huis weg te denken. We hebben een IJskasteel, een pizzaoven, een heleboel vrolijke kleuren en sinds kort hebben we dus Play Doh Wheels. Veel van de sets waren leuk voor meisjes, of voor jongens en meisjes zoals de Koekjesset. Maar echt iets wat de jongens echt stoer zouden vinden was er nog niet echt. En dat terwijl er wel kapperssets en prinsessensets voor meisjes waren. Dus toen wij bij het Hasbro persevent waren en er tafels vol Play Doh waren, dook Sef meteen op de Play Doh Wheels.

Bekijk hier meer leuk speelgoed >>

Gas erop met Play Doh Wheels

Van de Play Doh Wheels serie is er een graafmachine met bulldozer, een heftruck, een cementmixer, een grindmolen met stoomwals en een echte brandweerwagen. Kortom. Tijd voor echte jongensactie. De kleur van de klei is ook zoals het in werkelijkheid is. De wegen die je aan kunt leggen zijn zwart, het cement is grijs. Bij de bulldozer zitten er spikkels in de bruine klei verwerkt. Deze klei voelt wat zanderig aan.

klei voor jongens, graafmachine klei

Deze Play Doh popcorn klei set is ook super leuk! >>

Kleien is leuk!

Kortom, Play Doh is helemaal te gek. Niks standaard basiskleuren, maar alle kleuren van de regenboog, met alle pasteltinten, glitters of spikkels erin. Het is echt heel uitgebreid. Dus ik snap dat kinderen hier razend enthousiast van worden.

play doh, play doh wheels, klei voor jongens, graafmachine klei

Bouwen met Play Doh klei

Sef vond het dus geweldig om ‘stenen’ te maken en deze op te pakken met de grijper. En natuurlijk weet hij inmiddels hoeveel stenen de bulldozer kan verplaatsen. Ik zag al gauw dat ook zijn zus Robyn het allemaal erg interessant vond en ook andere kleuren klei begon te verplaatsen met de bulldozer. Lekker samen spelen als broer en zus.

kleien

Het leuke van Play Doh Wheels klei is dat je er zo veel mee kunt doen. Je kunt er alles mee maken. Dus het ene moment ‘slik’ ik een pizza weg, terwijl het volgende moment ik met mijn auto van de weg raak door een gat in de weg. De grijper heeft de weg stuk gemaakt. En zo hoor ik allerlei verhalen voorbijkomen. Heerlijk vermaak. Iets voor op de verlanglijst misschien? Sef wil de Grind N Go op zijn verlanglijst zetten. Want dan kan hij echte wegen aanleggen. En hij wil graag de kortste route naar oma’s huis maken. Dus ik denk dat Sinterklaas dat wel een goed idee vindt 🙂

speelgoed jongen 5 jaar, speelgoed kind 6 jaar, jongensspeelgoed, hasbro, Play Doh Wheels

Super leuke klei!

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑