Playmobil de Film

30 juli 2019

Zijn jullie kids ook gek van Playmobil? Hier wel! Boris (9 jaar) speelt nog steeds graag met zijn Playmobil speelgoed en dat blijft hopelijk nog wel een paar jaartjes. Steeds als er weer een nieuwe speelgoed serie uitkomt, wordt het ‘oude’ speelgoed er weer bijgehaald. En nu met de komst van Playmobil de Film wordt er ook al lekker gefantaseerd en gespeeld. Daarom gaan we binnenkort weer naar de bioscoop om deze nieuwe Playmobil film te zien. Even lekker nieuwe inspiratie opdoen en na afloop gaat hij dan weer flink aan de slag met zijn eigen Playmobil. Doen ze dat bij jou thuis ook?

Playmobil de Film 

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van PLAYMOBIL®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Vanaf 7 augustus zal Playmobil de Film in de bioscoop te zien zijn.

playmobil de film, playmobil the movie, playmobil premiere, boyslabel, rex dasher

Speelgoed met het filmthema

Speciaal voor de nieuw film heeft Playmobil ook speelgoed uitgebracht. Perfect natuurlijk want hiermee kun je de hele film thuis zelf naspelen. Wat wordt het nieuwe avontuur wat jij gaat beleven?

foodtruck playmobil, speelgoed thema playmobil film

Bekijk de nieuwe speelgoed serie hier

WINACTIE Playmobil the Movie (4x kans)

Zijn ze bij thuis ook fan van Playmobil en kunnen ze niet wachten om naar deze nieuwste film te gaan? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op 1 van de 4 prijzen:

4×2 vrijkaarten met 2 stickervellen en een sleutelhanger van Rex Dasher

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de 4 winnaars staan 7 augustus hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Jente Wekenborg, Matz Wierdsma, Astrid van Kooten en Jeanet Wijngaards. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat ook jullie naar deze super leuke film kunne. Veel plezier!

playmobil de film, playmobil the movie, playmobil premiere

Wij waren aanwezig bij de premiere van de nieuwe Playmobil film

playmobil premiere, playmobil de film, playmobil the movie, boyslabel

playmobil de film

Meer bioscoopkaartjes winnen? Doe mee! >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
34688_173422_st_sd-high

Filmtip! – Kung Fu Panda 4 + winactie

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester, in...
image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...