boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed PLAYMOBIL Ghostbusters

Published on november 22nd, 2017 | by Birgit

0

Met PLAYMOBIL Ghostbusters op spokenjacht

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Nederland. De intocht trok ook dit jaar weer veel ouders en kinderen om de goedheiligman te verwelkomen. Dit jaar heeft Silas het echt voor het eerst bewust mee gemaakt.  Hij vond het ook reuze spannend allemaal. Je zag hem genieten tussen alle pietjes. En hij mocht Sinterklaas de hand schudden. Spannend mama! PLAYMOBIL Ghostbusters

De decembermaand is dus een echte feestmaand waar we allemaal naar uitkijken. Voor velen de meest gezellige dagen van het jaar. Dus is het weer tijd om op jacht te gaan naar de aller leukste december cadeau’s voor kinderen.

MEET: PLAYMOBIL Ghostbusters op spokenjacht

Playmobil gaat al van generatie op generatie mee. In mijn jeugd was het al populair want zelf speelde ik er ook mee samen met mijn broertjes. Uren speel plezier hadden we dan!

In de loop van de jaren is het aanbod natuurlijk uitgebreid en toegespitst op de hypes van nu. Who you gonna call? Ghostbusters! Dikke kans dat je hem nog wel kent. De filmklassieker met dat aanstekelijke liedje. Playmobil heeft nu een leuke serie Ghostbusters uitgebracht.

De brandweerkazerne is het hoofdkwartier van Ghosbusters. De kazerne heeft een echt werkende roldeur en een brandweerpaal om snel naar beneden te kunnen glijden in geval van spokenalarm. Daarnaast heeft dit Playmobil pakket heel veel leuke details, zoals een alarmbel, reageerbuisjes voor in het lab, een pizzadoos mét pizza, een filmcamera, kantoormeubilair en nog veel en veel meer! Het uitpakken is al een feestje op zich en dat geldt ook voor de uiteindelijke inrichting van het pand.

Papa en mama voelde zich weer even klein kind bij het uitpakken van al de zakjes en het in elkaar zetten van de kazerne. Het blijft een stukje nostalgie dat terugkeert.

Silas vond het ook spannend om te zien hoe we het gezamelijk in elkaar aan het zetten waren. Trek er gerust een halve middag voor uit. Er zitten zoveel dingen in de doos dat het wel even puzzelen is. Maar ook een gezellige bezigheid om met z’n allen te doen. En wellicht ook een leuke herinnering of traditie om voort te zetten. Want dit deden wij vroeger ook met onze ouders.

Over PLAYMOBIL

Sinds 1974 is PLAYMOBIL het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht een klassieker in vele speelkamers van kinderen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. Er werden inmiddels 3 miljard van de populaire en kenmerkende speelfiguren en talloze speelwerelden geproduceerd, om kinderen in meer dan 100 landen wereldwijd speelplezier te bezorgen.

Je shopt de gehele Ghostbusters collectie van PLAYMOBIL nu bij:

Bol.com

PLAYMOBIL Ghostbusters

  

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑