boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on maart 22nd, 2015 | by de redactie

0

Playmobil, 40 jaar speelplezier

In 1974 startten de eerste PLAYMOBIL-figuren al lachend hun loopbaan. Intussen hebben ze miljoenen kinderharten veroverd. En nog heel veel meer mensen hebben er in hun jeugd mee gespeeld. Voor iedereen, jong en oud is de tentoonstelling PLAYMOBIL, 40 jaar speelplezier in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn een spectaculaire belevenis. De expositie start op 3 april.

Het hoogtepunt van de tentoonstelling vormen de reusachtige, uitgewerkte landschappen, waarin verschillende complete PLAYMOBIL-leefwerelden worden weergegeven. Drie grote zalen zijn ingericht voor deze tentoonstelling. De grote landschappen transformeren de vitrines van het museum in echte speelwerelden en laten kinderen wegdromen naar een PLAYMOBIL-wereld van piraten, ridders, draken en prinsessen.

playmobil2

Verder ontmoet je op de tentoonstelling levensgrote PLAYMOBIL-figuren. Met hun grootte van 160 cm staan ze oog in oog met de bezoekers. Er is zeker ook genoeg te doen. Zo zijn er overal speelplekken en andere activiteiten en je kunt jezelf onsterfelijk maken op buitengewone en verrassende fotoplekken. Ook zijn er kunstwerken van PLAYMOBIL opgesteld. Helemaal bijzonder is een machine die speciaal voor jou, waar je bijstaat, een echt PLAYMOBIL-figuurtje maakt. Kortom, een kijk-, doe- en ervaar-spektakel van de eerste orde.

In deze tentoonstelling kunnen kinderen zich onderdompelen in een PLAYMOBIL-speelwereld en worden dromen werkelijkheid. Kijk hier voor meer informatie.

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑