Kom spelen in Plopsa Indoor Coevorden + WIN

3 december 2018

In Coevorden is ook een Studio 100 indoor pretpark met o.a. Bumba, Maya de Bij en Wicky de Viking. In het gehele park wordt gezellige, herkenbare muziek gedraaid. Het hele Studio 100 repertoire komt voorbij. Plopsa Indoor Coevorden is voor ons wel een stukje rijden, dus wij waren er nog nooit geweest, maar we zijn altijd wel in voor een leuk familie uitje. Jullie ook? Dan dan mee met de Plopsa Indoor Coevorden winactie. Bekijk de video.

Nog meer leuke uittips voor het hele gezin >>

Plopsa indoor coevorden winactie, plopsa indoor, plopsa coevorden, studio 100, plopsa pretpark, attractiepark

Leuke attracties voor peuters en kleuters

Bij binnenkomst worden de kinderen opgemeten. Als je groter dan 1 meter bent, dan krijg je een stempel. Zo wordt bekeken of je wel/niet in een attractie mag.

Voor de allerkleinsten is er een Bumba speeltuin. En er is ook een grote speelboom. Je kunt er naar boven klimmen en via de glijbaan beland je in een grote ballenbak. Pret gegarandeerd en vanaf het terras heb je er goed zicht op.

Bij ons zijn ze allebei groter dan een meter en dat was wel fijn. Wij hoefden niet mee, maar dat is soms natuurlijk wel gezellig.

bumbo show, Plopsa indoor coevorden winactie, plopsa indoor, plopsa coevorden, studio 100, plopsa pretpark, attractiepark

Meet & greet in Plopsa land

Toen wij er waren was een show van Bumba. Lekker even rustig zitten en mee gillen was erg favoriet. Ook de meet & greets met de Studio 100 sterren was erg in trek. Er staat overal aangegeven hoe welke show is en hoe laat de meet & greets zijn, dus je hoeft zeker niks te missen.

Buiten spelen kan ook

Bij mooi weer kun je ook lekker buiten gaan spelen in Plopsa land. Wij hebben wel een hele poos bij de elektrische auto’s rondgehangen. Ze konden er geen genoeg van krijgen. En gelukkig konden wij in het zonnetje op een bankje erbij zitten. Ook is er een speeltuin, kun je dieren voeren en kun je met water spelen. Als een echte brandweerman of -vrouw kun je branden blussen.

Naar de Plopsa parken met korting

Plopsa indoor coevorden winactie, plopsa indoor, plopsa coevorden, studio 100, plopsa pretpark, attractiepark

Plopsa Indoor Coevorden winactie

Ben jij na het lezen van ons verslag al helemaal in de Studio 100 stemming? En wil jij ook graag een dagje met je kind naar Plopsa land? Vul dan hier onder het formulier in en misschien win jij wel 2 kaartjes voor Plopsa Indoor Coevorden. Ook kun je meedoen met de like&share actie op Boyslabel Facebook en Boyslabel instagram. De naam van de winnaar staat 17 december hier op Boyslabel.

Winnaar is: Nathalie van der Sleen-Hoffman, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com dan zorgen wij dat jij deze 2 vrijkaarten zsm thuisgestuurd krijgt. Veel plezier in Plopsa Indoor Coevorden!

Plopsa KORTING

Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je nu met korting je toegangskaartje kopen. Gebruik de kortingscode: Plopsalabel bij het afrekenen en je krijgt € 6,- korting per kaartje. Je kan deze korting tot 6 januari 2019 gebruiken, maar de kaartjes zijn 2 jaar geldig.

Plopsa indoor coevorden winactie, plopsa indoor, plopsa coevorden, studio 100, plopsa pretpark, attractiepark

Overzicht van alle winacties >>

Nog meer binnen spelen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

Design je eigen shirt met ShirtUP!

Hoe gaaf is dit?! Ontwerp je eigen T-shirt, hoodie, sweater of rompertje zoals je dat helemaal zelf wilt. Dit kan...
image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...