boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed unwrapping toys, ready2robot, robot speelgoed, ready to robot

Published on november 28th, 2018 | by Colinda

0

Are you Ready 2 Robot??

Als je ons vraagt: “Wat is trendy speelgoed op dit moment bij de jongens?” Dan staat met stip op nummer 1: Ready2Robot! Super stoer speelgoed wat je stap voor stap uit kunt pakken en iedere keer ontdek je weer een nieuwe verrassing. Unwrapping toys, dat is dé trend op dit moment.

Bekijk meer leuk jongens speelgoed >>

Ready2Robot

Het speelgoed ziet er al super aantrekkelijk uit volgens Boris. Hij kan niet wachten en is super nieuwsgierig wat er precies in deze Ready2Robot verpakking zit. Bekijk het filmpje op ons Boyslabel kanaal op Youtube om te zien hoe Boris de Ready2Robot verpakking opent. Je kent het zelf ook wel, de spanning en plezier van een cadeautje uitpakken en de nieuwsgierigheid wat er in zal zitten. Dat is het unieke concept ook van dit verrassingspakket.

ready2robot, boyslabel, reviewHeb je het hele pakketje uitgepakt dan ben je klaar om te spelen, strijden en battelen. Je kunt de ultieme mechbot bouwen, voorzien van wapens en accessoires en keer op keer opnieuw bouwen. Voeg de piloot toe vanuit zijn slijmcapsule (oja, nog een speelgoedtrend van dit moment) en win het gevecht!

Robots verzamelen

Readt2Robot is de enige verzamelreeks voor jongens waarmee je eigen robots kunt maken, mixen en matchen, en tegen je vrienden kunt strijden in een robotgevecht in de Fightanium Arena. Pak meer robots uit, bouw je ultieme vechtmachine en knal je een weg naar het ultieme kampioenschap! De robot die als laatste overblijft, wordt overladen met roem en applaus!

Het leuke van deze robots is dat Boris er gerust mee speelt in combinatie met zijn LEGO en Playmobil figuren. Zo grappig om te zien. Dus je hoeft hier echt geen bergen van aan te schaffen voor speelplezier. Het uitpakken is een cadeautje op zich en dan het robotje wat ze zelf in elkaar kunnen zetten, de slijmcapsule met de piloot en het eventuele battlegevecht tegen broertjes of vriendjes.

Wat zit er precies in deze unwrapping toys:

– 5 geheime compartimenten met 10+ lagen vol verrassingen om uit te pakken
– 18 stijlen per golf + 1 gouden kaartje
– Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid en is heel gedetailleerd
– Inhoud: 7 unieke robotonderdelen, 1 unieke piloot en slijm

Conclusie Ready2Robot speelgoed:

Ja, van dit Ready2Robot speelgoed wil meneer er nog wel meer van hebben. Dat wordt sparen en verzamelen dus en het liefst samen met je vriendjes, want dan kun je tegen elkaar battelen.  Het enige nadeel is dat er wel erg veel verpakkingsmateriaal overblijft na het uitpakken, maar goed dat zal voor de kinderen de pret niet drukken. Ik voel weer een nieuwe speelgoedrage opkomen 😉

Is dit speelgoed ook echt iets voor jouw zoon? Shop hier

Volg ons Youtube kanaal, Instagram of Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen van onze toffe winacties! TIP:Binnenkort zit dit speelgoed ook in onze December Giveaway.

ready2robot, ready to robot

ready2robot, ready to robot, robot speelgoed, jongensspeelgoed

ready2robot, boyslabel, review, verrassingsei, verrassingspakket speelgoed

ready2robot, boyslabel, review, verrassingsei, verrassingspakket speelgoed

Bekijk meer speelgoed reviews op Boyslabel >>

Bekijk het leukste meisjes speelgoed op Girlslabel >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑