boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen

Published on augustus 29th, 2013 | by Colinda

0

Red-Rag Store

Favoriet bij ons is het tegendraadse schoenenmerk Red-Rag en zij hebben onlangs een échte eigen Red-Rag store geopend in samenwerking met Ligtvoet Shoes. Wij waren aanwezig bij deze feestelijke opening vol met spetterende optredens van de dansgroep Be Different en tal van te gekke activiteiten. De sfeer was super, maar natuurlijk kwamen we om de geweldige nieuwe Red-Rag collectie te zien en te passen!

Lees veel meer kinderschoenen blogs >>

Wat zijn nu echt goede kinderschoenen >>

Red-Rag Store

Red-Rag Store Moergestel

Een stoere, robuuste en eigenzinnige uitstraling heeft de Red-Rag Store. Een inspirerende omgeving waarin het brutale schoenenmerk uitstekend tot zijn recht komt! Red-Rag heeft hier ook speciale modellen staan die niet in iedere winkel liggen. Normaal komen niet alle schoenontwerpen in de schoenwinkels terecht. De meest gewaagde modellen zijn uit commercieel oogpunt vaak te risicovol voor de winkelier, dus worden ze niet altijd besteld. Maar hier in de Red-Rag Store kun je echt de complete collectie voor men, women, boys and girls zien en passen.

Ligtvoet Shoes

Wanneer je een paar kinderschoenen wilt kopen is goed advies van groot belang. De schoen moet goed passen en het model moet mooi aansluiten om de kindervoeten. Bij Ligtvoet Shoes werken deskundige en betrokken mensen met een grote passie voor schoenen. Door de samenwerking met Red-Rag hebben ze een geweldig mooie collectie schoenen waar jij zeker zult slagen voor de mooiste schoenen voor jou en je gezin!

Red Rag Store - Ligtvoet

Zomerse slippers en sandalen voor jongens >>

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑