hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Jongensschoenen

Published on oktober 3rd, 2017 | by Colinda

0

Trendy shoes by Red-Rag

Wil je echt gave schoenen en anders dan anders? Dan kom je uit bij het schoenenmerk Red-Rag. Zij staan bekend om hun hippe en trendy ontwerpen, met ook voor details en altijd van super goede kwaliteit. Favoriet dus!

Goede kinderschoenen

Voor de jongens ben ik altijd op zoek naar goede kinderschoenen. En daarbij wil ik ook dat er ze er gaaf en trendy uitzien. Die combinatie gaat niet altijd samen maar bij de schoenen van RedRag is dat wel het geval. Hier vind ik ieder seizoen wel een tof paar voor Boris (meestal kan ik niet eens kiezen, want er zijn echt meerdere super toffe exemplaren in de collectie).

Kobalt blauwe sneakers

Dit keer zijn we gevallen voor een paar kobalt blauwe sneakers voor Boris. Boris is 8 jaar en gek op buiten spelen. Voetballen, klimmen en klauteren en steppen, hier moeten een paar goede schoenen toch echt wel tegen kunnen.

Deze leren sneakers zijn goed doorgestikt, hebben een blauwe rubberen zool die goed hoog doorloopt bij de neus, dus wel tegen een stootje kunnen. De tong van de schoen is gevoerd met leer en voelt heel zacht aan. Hierdoor zitten de schoenen ook lekker. De toffe details als stiksel, het gebruik van verschillende materialen en de tekst ‘Red-Rag it’s OK’ maken dit een super stoere jongensschoen.

Boris vindt ze super lekker zitten door het zachte leer en het goede voetbed. Ook zien ze er gaaf uit. Dus dubbel en dwars geslaagd en een dikke tien voor Red-Rag!

redrag kinderschoenen, review boyslabel

redrag schoenen, kobalt blauwe sneakers

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/redrag-schoenen/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/redrag-schoenen
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k