boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen regenlaarzen jongens, rode regenlaarzen, aigle laarzen, kinderlaarsjes

Published on juli 12th, 2019 | by Colinda

0

Rode regenlaarzen voor Sef

Het hele jaar door trekt Sef graag regenlaarzen aan. Het verbaast met altijd dat hij er ook mee kan voetballen en rennen. Dus toen Sef regenlaarzen voor jongens van Aigle mocht proberen zeiden we natuurlijk meteen ‘ja’. Inmiddels is Sef een kenner en heeft hij al voorkeur qua materiaal en kwaliteit ontwikkeld. Want owee als ze te stug zijn…Dan blijven ze dus schoon in de kast staan. Deze regenlaarzen blijken heel soepel te zijn en een goede pasvorm te hebben. En dus gaan ze overal mee naar toe.

Regenlaarzen shoppen met korting >>

rode regenlaarzen, regenlaarzen aigle, regenlaarzen jongens

aigleStoere regenlaarzen voor jongens

Aigle regenlaarzen bestaan al sinds 1853. Dus met alle kennis en ervaring leveren zij steeds weer hippe collecties regenlaarzen. De kleuren zijn stijlvol, opvallend en ook voor jongens is er genoeg keus. Niet alleen zijn er effen regenlaarzen voor jongens, zoals deze rode, maar ook met een gave print. Wat dacht je van een stoere roofvogel? Of de populaire galaxy print? En naast regenlaarzen heeft Aigle ook gevoerde laarzen, voor de winter en zelfs regenlaarzen voor de ukkepukken met maat 19-23. Dus je kind kan zo maar leren lopen met regenlaarzen.

Waarom regenlaarzen een goed idee zijn

Sef koos voor deze knalrode regenlaarzen voor jongens. Omdat hij dol is op opvallende kleuren. En rood is natuurlijk de kleur van de brandweer, dus dan is het helemaal perfect. Sef draagt maat 29 en dat heeft hij ook, ze vallen prima op maat. Deze regenlaarzen voor jongens worden niet alleen gedragen als we naar de bossen gaan, of naar een speeltuin. Ook als we gaan shoppen of een boodschap gaan doen trekt Sef ze aan. Het grote voordeel voor hem is dat ie geen veters hoeft te strikken en dus kiest hij vaak deze regenlaarzen uit. En eerlijk gezegd is dat voor mij ook wel handig. Zo zijn we lekker snel de deur uit.

rode regenlaarzen, regenlaarzen aigle, regenlaarzen jongens

aigle rood

Lees hier de review van Sep over regenlaarzen >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑