boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken

Published on november 10th, 2017 | by Patricia

0

In één klap uit: Reggie Naus

Lezen is voor Thiemo niet bepaald een straf. Voor zijn boekenlijst op school (2e klas VO) moet hij diverse boeken lezen van Nederlandse schrijvers. Daarnaast leest hij veel in zijn vrije tijd waarbij opgemerkt moet worden dat hij vasthoudt aan een bepaald soort genre. Thiemo leest bij voorkeur spannende en/of geschiedenis boeken en laten die twee genres nu mooi gecombineerd zijn in het boek Broederschap van de Bok van Reggie Naus dat hij voor Boyslabel mocht lezen.

Reggie Naus kinderboeken

Het boek heet ‘Broederschap van de Bok’ en is geschreven door Reggie Naus van uitgeverij Ploegsma. Reggie Naus heeft meerdere spannende boeken geschreven, maar dit boek is een opzichzelfstaand boek, geen onderdeel van een serie.

Broederschap van de Bok – Reggie Nausreggie naus, Broederschap van de Bok, kinderboeken, spannend kinderboek, boek jongen 12 jaar

Het boek wordt verteld vanuit twee personages, de 16-jarige Peter die leeft in de 18e eeuw en Anna en haar dochter Fleur die in deze tijd het avontuur beleven. Het verhaal gaat over de bokkenrijders, dat is een mysterieuze roversbende die ’s nachts op bokken door de lucht vliegt. Zonder teveel van het verhaal prijs te geven, want daar is het veel te spannend voor, beleeft Peter in de 18e eeuw avonturen omdat hij zich heeft aangesloten bij de roversbende.

Anna en haar dochter Fleur beleven nu bijzondere avonturen, hun hulp wordt door de politie ingeroepen omdat er inbraken en overvallen worden gepleegd waarbij steeds een afbeelding van een bokkenkop wordt achter gelaten. Anna is expert op het gebied van de bokkenrijders en het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt…

Thiemo las het boek snel en makkelijk uit, want hij wilde blijven lezen om achter het plot te komen. Hij vond het jammer dat het boek uit was en dat er geen serie van bestaat, het onderwerp blijft boeiend. Het is echt een leesboek voor kinderen in de leeftijd van 12-15 jaar. Met 247 bladzijdes is het boek gemiddeld van dikte.

Het is een prachtig gebonden boek met een mooie afbeelding voorop die uitnodigt om het boek te lezen. Dat heeft Thiemo dan ook met heel veel plezier gedaan!

Je shopt dit boek van Reggie Naus bij:

Bol.com

reggie naus, Broederschap van de Bok, kinderboeken, spannend kinderboek, boek jongen 12 jaar

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑