boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on oktober 6th, 2016 | by de redactie

0

Roots in the Woods

Het Roots in the Woods familiefestival viert van 14 tot en met 23 oktober de herfst. Theater, muziek, cabaret, culinaire Veluwse lekkernijen en back to basic zijn de uitgangspunten. Naar een voorstelling kijken in een gezellig houten theater? Luisteren naar akoestische muziek bij het kampvuur? Beleef het ultieme herfstgevoel op Roots in the Woods. Gratis toegang.

Roots in the Woods Kidsarea

Kinderen maken op zaterdag 15 en zondag 16 oktober de dienst uit in de kidsarea. Klauter in bomen, brouw je eigen drankje en ga strandjutten.In deze area kan je aan de slag met het bouwen van een grote knikkerbaan, kan je de aap uithangen in het nog grotere klim- en klauterbos. Heb je dorst, dan kan je in het LimoLab, waar het borrelt en bruist, pruttelt en rookt, een eigen drankje brouwen. Dametjes, maar natuurlijk ook heertjes, kunnen zich bij de schminkdames van De Kindercarrousel weer laten omtoveren in prachtige vlinders, kleurige bloemen of een gevaarlijk monster of een ‘tattoo’ laten zetten.

Kindervoorstellingen

Even wat anders? Breng dan een bezoek aan de leuke kindervoorstellingen die gedurende de dag worden gegeven. Geniet van ‘de Strandjutter’, een voorstelling van TAPE Theater en ook William en Lieke geven een toffe muzikale voorstelling waarbij je niet stil kan zitten.

Ook op andere dagen en andere locaties is genoeg te beleven voor de kinderen. Bijvoorbeeld de voorstelling De Kikkerprins (woensdag 19 oktober 15:00 – 18:00 Coldenhove – Eerbeek). Op een mooie zomerse dag wordt een verliefd bijenpaar plotseling overvallen door een hongerige kikker. Tot grote opluchting blijkt dat deze kikker niet zomaar een kikker is.

Of de voorstelling Rupsje Nooitgenoeg (zaterdag 15 oktober 14:00 – 17:30 Miggelenberg – Hoenderloo). Het rupsje komt uit een kinderboek gekropen. En eet en eet. Zelfs het hele boodschappenmandje gaat leeg. En dan… Het verhaal komt tot leven als André op zoek gaat naar een kinderboek. Kinderen zien het rupsje eten en groeien. Tot hij een cocon maakt en verandert in een mooie vlinder. Er zijn twee shows, om 14.00 en 17.00 uur.

Kijk hier voor het complete programma van Roots in the Woods>>

kind-in-sweefmolen-1024x681-470x300

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑