boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Back to school rugzakken, stoere rugzak jongens

Published on mei 2nd, 2020 | by de redactie

0

Weer naar school met een coole rugzak

Na een aantal weken thuisonderwijs is het binnenkort zover. Kinderen op de basisschool mogen (deels) weer naar school. Onmisbaar is dan een handige maar ook coole rugzak waar je al je spulletjes in kwijt kunt. Natuurlijk is het belangrijk dat een tas stevig,  ruim genoeg en ook praktisch is. Het oog wil echter ook wat en jongens weten zelf heel goed welke rugzakken ze wel en niet mooi vinden! Om de zoektocht iets makkelijker te maken zetten we daarom voor jou een paar leuke merken op een rij met een mooie collectie jongenstassen voor jongens in de basisschoolleeftijd.

REX London

Rex London is een leuk merk uit Engeland dat bekend staat om de eigentijdse producten die ze maken in een leuke retro en vitage stijl. Ze maken ook schattige betaalbare kinderrugzakjes. De rugzakjes zijn superschattig met leuke motiefjes. Door het kleinere formaat zijn ze niet zo geschikt voor grote kinderen, maar eerder een leuk starterstasje voor peuters en kleuters.

skooter rugzak

Skooter

Het merk Skooter is een Nederlands merk dat coole rugzakken voor jongens produceert. De rugzakken zijn mooi gemaakt van een stevig materiaal. Stoere motieven als dino’s en tijgers zijn kenmerkend voor dit merk. De rugzakken zijn ideaal voor basisschoolkinderen van alle leeftijden. De praktische rugzakken zijn groot genoeg voor kinderen in de hogere klassen, maar er zijn vast ook kleuters die ze heel stoer vinden. Erg praktisch is het aparte voorvakje en groot binnenvak met apart vakje voor je drinkbeker (zo blijft de beker handig rechtop staan in je tas).

rugzakken, skip hop rugzakjes, kinderrugzak

Skip Hop

Het erg leuke merk Skip Hop komt uit New York. Het bedrijf heeft als passie om unieke innovatieve en functionele producten te maken voor kinderen. Dat is goed te zien aan de leuke rugzakken die ze maken. De rugzakken worden gemaakt van mooi en stevige milieu-vriendelijke kunststof die goed afwasbaar is. Aan de buitenkant zit een handig drinkbekerevakje en een heel handige, stevige ophanglus. De rugzak is geschikt voor alle kinderen van de lagere school, maar door de speelse uitstraling worden ze vooral gewaardeerd door jongens uit de lagere klassen. Een ideale tas als je zoon voor het eerst naar school gaat!

pick pack rugzak, kinderrugzak

Pick&Pack

Het merk Pick&Pack is opgericht in Zweden. De rugzakken zijn van een heel goede kwaliteit en erg praktisch. Het formaat is iets kleiner dan de rugzakken van de meeste andere merken, waardoor ze wat meer geschikt zijn voor kleinere kinderen. Dit doet echter niet af aan de stoere uitstraling van de rugzakken! Zeer populair zijn de supergave haaitas en de blauwe tas met allemaal tractors. Een ideale tas voor jongens die met een stoere tas goed voor de dag willen komen, maar waar ook mama blij mee is, omdat deze rugzakken wel tegen een stootjes kunnen.

Zebra Trends

Zebra Trends is een oerhollands merk, gespecialiseerd in eigentijdse hippe tassen. Voor jongens hebben ze een leuke collectie met stoere jongenstassen met leuke patronen, zoals haaien, vleermuizen en robotjes. Alle tassen worden gemaakt van materialen van zeer goede kwaliteit en zijn lekker stevig. Alle rugzakken hebben een ruim binnenvak en ook een handig voorvakje. Ze zijn leuk voor jongens voor alle leeftijden op de basisschool.

Deze leuke merken mooie jongenstassen zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Neem vooral een kijkje, er zit vast een leuke tas bij voor jouw zoon! Heb je ook een dochter? Je vindt er ook heel veel leuke meisjestassen.

Meer leuke jongenstassen >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑