Ad SquareAd Square


Salty Dog

Salty Dog is in 1971 gestart als authentiek Amerikaans Streetwearmerk, en nu, in 2013 nog net zo gaaf als toen. Het merk blijft keer op keer verrassen, aanspreken en karakter geven aan streetwear. De zomercollectie voor  jongens staat vol met Amerikaanse invloeden. Felgekleurde shirts met baseball prints, maar ook sport en andere Amerikaanse symbolen. Brutaal, vintage…. Salty Dog heeft het!

Salty Dog zomer 2014, Boyslabel

Stoere jongenskleding

Dit is echt kleding voor jongens die macho willen zijn, een klein hartje hebben en een gezonde dosis humor hebben. Net als de buldog (het logo) die veel bravoure uitstraalt met een grote knipoog. Als je goed kijkt zie je dit in de hele collectie terugkomen: shirts met stoere baseball prints en amerikaanse sterren voor de stoere macho boys. Stoere jongenskleding voor eigentijdse boys! Dit merk is zeer geliefd bij onze jongens.

De jeans van Salty Dog hebben ook dit seizoen de succesvolle US flag artworks. Daarnaast brengt Salty Dog gekleurde broeken, zowel met als zonder een coating. De broeken zijn in uni en in allover bedrukte kwaliteiten binnenkort hier verkrijgbaar.

De collectie van Salty Dog is uitgevoerd in de basiskleuren wit, rood, marine, grijs en zwart aangevuld met felle kleuren. Salty Dog staat bekend om zijn mooie jacks en deze zijn dit seizoen dan ook weer stoerder dan ooit! Gekleurde jacks in kobalt, navy, groen en rood, van metal shiny tot een matte dobby kwaliteit: Salty Dog Boys spreekt wederom de taal van de straat!

Shop hier deze stoere jongenskleding voor jouw stoere macho >>> 

Salty Dog zomer 2014, Boyslabel, stoere jongenskleding, alles voor jongens,

Salty Dog zomer 2014, boyslabel, stoere jongenskleding, kinderkleding, stoere kinderkleding


Comments are closed.

Back to Top ↑