Schoencadeautjes inspiratie

31 oktober 2023

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. Nog maar een paar dagen te gaan en dan is Sinterklaas weer in het land. En dan staan de jongens natuurlijk te trappelen om het ’s avonds hun schoentje te zetten. Dus is het goed om alvast te speuren naar leuke budgetvriendelijke schoencadeautjes! (Je kan ze maar beter in huis hebben). Kijk mee naar deze leuke schoencadeautjes als je nog wat inspiratie kunt gebruiken!

Cadeautips voor jongens

“Mogen wij ons schoentje zetten? “

Het liefst willen de jongens elke dag hun schoen zetten. Maar ik leg ze uit dat de pieten niet elke avond tijd hebben om overal schoentjes te vullen. We maken samen een kalender waarop piet kan invullen op welke dag hij de schoentjes komt vullen. Dit zal zo’n 2/3 keer per week zijn. Al zal het niet altijd een cadeautje zijn, vaak ook gewoon wat snoepgoed met een mandarijntje.

De verlanglijstjes zijn volgeplakt met de grote wensen. Al zijn deze wensen wat te hoog in budget om in de schoen te stoppen. Dus ga ik als ‘hulpsint’ op zoek naar budgetvriendelijke schoencadeautjes.

Budgetvriendelijke schoencadeautjes

  1. Lego

De legosets staan hier altijd hoog op de verlanglijst. Maar vaak zijn deze sets natuurlijk boven budget om in de schoen te stoppen. Het is voor jongens wel leuk om een lego verrassing in hun schoen te vinden. Denk aan minifigures of lego polybags van bijvoorbeeld City, Minecraft of Ninjago. Deze kun je al voor onder de €5 kopen.  • Superhelden en actiefiguren

Superhelden blijven een hit bij jongens en dat is altijd een leuke verrassing.
Denk aan actiefiguren, puzzels, knutselsetjes of iets waarmee ze zelf een superheld kunnen zijn!

  • Spelletjes en puzzels

Met deze donkere en natte dagen is een spelletje spelen of een puzzel maken altijd gezellig! Denk aan kwartet, memory of een ander klein spelletje!

  • Creatieve boys

De knutselkast kan ook altijd wel aanvulling gebruiken. Hier zijn genoeg leuke kleine cadeautjes voor te bedenken. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe tekenblok, klei, stickers, stiften of stempels.

  • Auto’s

Jongens en auto’s blijft natuurlijk ook een goede combi! Er zijn hier wel al heel wat autootjes in de schoen gestopt! Hotwheels zijn favoriet maar ook hulpvoertuigen met sirenes vonden de boys hier voorgaande jaren fantastisch!

  • Houten speelgoed

Houten speelgoed is duurzaam en blijft leuk om in de schoen te stoppen. Bijvoorbeeld uitbreiding voor het keukentje, een muziekinstrument, voertuig of puzzel.

  • Dinosaurussen

Ze zijn al jaren uitgestorven maar blijven al jaren groot favoriet bij jongens. Een stoere dinosaurus in de schoen is gegarandeerd een blij mannetje!

  • Snoepgoed en mandarijntjes

Sinterklaas kan niet altijd cadeautjes brengen. Soms brengt hij ook wel eens alleen wat snoepgoed of een chocoladeletter en mandarijntjes

Maar wat stop je nu een grote broer in zijn schoen?

Onze oudste zoon weet sinds vorig jaar het geheim van de Sint. Maar hij boft met een klein broertje in huis die wel nog helemaal in de Sinterklaas beleving zit. Dus hij zet ook enthousiast zijn schoentje neer! Maar wat stop je nu een tiener in zijn schoen wat leuk en budgetproof is? Dan kun je denken aan pokemonkaartjes, Donald duck, moppenboek, vingerskateboard of tekenspullen.

Vaak doe je tijdens het shoppen ook een hoop inspiratie op. Winkels waar je budgetvriendelijke schoencadeautjes kunt vinden zijn bijvoorbeeld Action, Kruidvat, Hema, Zeeman en Wibra.

Heb jij nog een leuke schoencadeau tip?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....
20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...