Scooby Doo and Guess Who.. + Winactie

17 oktober 2022

Cartoon network is dé plek voor al je favoriete tekenfilms en allerlei gratis spelletjes. Speel online spelletjes met personages van Cartoon Netwerk zoals; Ben 10, Tijd voor avontuur, Appel en Uitje, Gumball, De Powerpuff Girls en nog vele andere. Je zit bij Cartoon Network ook goed voor de leukste gratis video’s over allerlei tekenfilms zoals; Wat Beren Leren, Teen Titans Go en Ivandoe.

Films en tv

Nieuwste afleveringen Scooby Doo

Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op in de nieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clue. Daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.
 
Kijk vanaf 10 oktober elke weekdag om 18:15 uur naar de nieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clue bij Cartoon Network!

Halloween bij Cartoon Network

Het zal griezelig worden bij Cartoon Network! Geniet van spanning en sensatie op Halloween met Scooby-Doo, The Teen Titans, Gumball en meer. 

Kijk vanaf 29 oktober, elke dag om 10u50, naar griezelige afleveringen bij Cartoon Network!

Nieuwe afleveringen Dramarama

De ‘Total Dramarama’ serie herintroduceert een aantal van de originele “Total Drama” personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

Het gloednieuwe 3e seizoen van Total Dramarama is te zien 24 oktober, elke weekdag om 15:00 uur bij Cartoon Network.

Winactie…

Wil jij een leuke goodiebag winnen van Scooby Doo? Kijk voor de winactie op instagram! >>> BOYSLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

huisdier-met-kinderen

Huisdier voor je kinderen; goed idee?

Een huisdier kopen voor je kind. Is het een goed idee, of juist helemaal niet? Uit diverse studies is gebleken...
mondo verde

Kids erop uit! – Familiepark Mondo Verde

Kun je niet kiezen tussen een uitje naar de dierentuin of een pretpark dan is familiepark Mondo Verde wellicht een...
active familievakantie, familievakantie, turfvakantie, kamperen met kinderen, vakantie in frankrijk, leuke kindercamping, camping voor pubers

Heb jij al zin in een actieve outdoor familievakantie?

Het nieuwe jaar staat voor de deur, wat betekent dat veel Nederlanders en Belgen plannen maken voor  komende zomer. Niet...