boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen shoesme review, jongensschoenen review, jongens sneakers

Published on april 19th, 2018 | by Marcia

0

Wat een coole sneakers!

Vanaf dat Jayvano begon met lopen, zijn wij fan van het merk Shoesme. Ik vind goede schoenen erg belangrijk voor de voetjes van mijn zoontje. Shoesme schoenen zijn tot in detail afgestemd op de fase waarin een opgroeiend kind zich bevindt. Met een uitgebreide range aan producten voor baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en schoolkinderen zijn de voeten van jouw kleintje bij Shoesme in goede handen. Lees hier onze Shoesme review!

Shoesme review by Jay

Wij mochten de stoere blauwe sneakers uit de zomercollectie van 2018 proberen. Toen de doos bezorgd werd, rende Jay op de postbode af en nam de doos snel mee naar binnen. Ik had hem verteld dat er nieuwe schoenen onderweg waren. Jay was vooral benieuwd naar welke kleur de nieuwe schoenen hadden. Toen hij de doos openmaakte riep hij ‘Wauw, mijn lievelingskleur mam!’ Jayvano is gek op blauw.

shoesme review, jongensschoenen review, jongens sneakers

Kobalt blauwe sneakers

Deze stoere sneakers hebben een mooie opvallende kobaltblauwe kleur, met leuke oranje accenten. In eerste instantie wist ik niet zo goed hoe ik dit zou gaan combineren maar al snel zag ik dat er heel veel zomercollecties met deze kleuren zijn deze zomer. Zo kan je ze super combineren maar bij een simpele jeans (korte of lange broek) en een leuk shirt zijn deze sneakers ook een echte eyecatcher en maken de outfit helemaal af.

shoesme review, jongensschoenen review, jongens sneakers

Wat ik heel fijn vind, is dat de schoenen van binnen helemaal leer gevoerd zijn en het voetbed uitneembaar is. Zo kan je goed controleren of de schoenen (nog) passen. De buitenkant is uitgevoerd in leer met nylon en rubber accenten. De neus bijvoorbeeld is rubber, ideaal voor kids die over de grond kruipen. Je hebt nooit meer last van kale neuzen. De dubbele klittenbandsluiting is afgewerkt met suède en zorgt ervoor dat je kleine man de schoenen ook zelf aan en uit kan trekken. Dit vind ik heel prettig want Jayvano gaat bijna naar de kleuterschool en daar moet hij z’n schoenen zelf aan en uit kunnen trekken.

Super leuk dat wij deze Shoesme review mochten doen. Wij zijn erg blij met deze stoere stappers, laat het lekkere weer maar komen! Bedankt Shoesme!

shoesme review, jongensschoenen review, jongens sneakers

shoesme review, jongensschoenen review, jongens sneakers

Jayvano tijdens de Shoesme review

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑