boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen Shoesme schoenen test, shoesme sneakers, jongens sneakers, kindersneakers

Published on februari 27th, 2019 | by Anne-Floor

0

Wist je dat… over Shoesme

Shoesme is ondertussen een vaste speler op de kinderschoenenmarkt. Je zult dit merk vast al wel kennen, maar hier een paar “wist je datjes” over Shoesme schoenen en hun bedrijf.

 Wist je dat…. over Shoesme?

  • Shoesme is al 20 jaar een feest aan je voeten, want het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk bestaat 20 jaar!
  • Nóg een reden voor een feestje is de opening van de vierde Shoesme Brandstore in Den Bosch. Vanaf 20 februari kun je naast Tilburg, Heusden en Breda ook in Den Bosch terecht voor jouw Shoesme baby- en kinderschoenen!
  • Shoesme het beste wil voor elke kindervoet? Vandaar dat ze ook voor elke ontwikkeling van kruipen- net lopen tot ervaren lopers een apart concept hebben.
  • Shoesme een oerhollands merk is? Met hoofdzetel in Tilburg, waar alle ontwerpen en concepten in eigen beheer worden gemaakt. Al hun schoenen worden in de EU geproduceerd.
  • Shoesme schoenen allemaal handgemaakt zijn? Een gemiddelde schoen doorloopt 180 handelingen van de leer snijtafel tot de verpakkingsafdeling.
  • Shoesme schoenen gemaakt zijn van premium leer? Al het leer wordt in de EU gelooid en voldoet aan strenge kwaliteitseisen, zodat ze ook vrij zijn van schadelijke stoffen. (helemaal niet erg om lekker op je schoentje te sabbelen)
  • Shoesme garandeert dat alle schoenen vrij zijn van kinderarbeid. Shoesme is zo ook sponsor van War Child. Want ieder kind verdient een zorgeloze toekomst.

shoesme sneakers, kindersneakers, jongenssneaker, blauwe kindersneaker, stoere jongens sneaker

Shoesme schoenen test

Met deze indrukwekkende lijst in ons achterhoofd, mochten we dit prachtige paar Shoesme sneakers testen. Boris was dit keer de gelukkige om zijn deskundige mening op de kinderschoenen los te laten. Zijn eerste zin was “vet cool” Dat lijkt me meteen duidelijk. Overal waar hij komt showt hij zijn nieuwe sneakers, en laat hij zien hoe hard hij hierop kan rennen. Vorig seizoen heeft Boris eenzelfde paar gedragen met heel veel plezier. Hij heeft ze helemaal ‘afgetrapt’ zoals wij dat hier oneerbiedig zeggen 😉

Stoere jongens sneaker

Deze stoere jongens sneaker met klittenband maakt een heerlijk zomerse indruk door de blauwe kleuren combinatie en de mooie details. De verschillende kleuren shoesme sneakers, kindersneakers, jongenssneaker, blauwe kindersneakerzool en de toffe versiering op de hak maken deze sneaker super sportief.

Wel heb ik de sneaker eerst ingespoten met een beschermende spray omdat de suède afwerking mij toch wel kwetsbaar lijkt. Hierdoor wordt hij meteen vuil en waterafstotend. Wanneer je dit meerdere malen doet (bijvoorbeeld 1x per twee weken dan blijft de schoen echt langer mooi).

Volgens Boris zit de sneaker zo lekker!!! Niets knelt, lekker zacht en verend door de goede zool in de schoen en de flexibele zool aan de onderkant van de schoen.

Deze stoere sneakers komen uit de nieuwste Shoesme schoenen collectie. Deze is speciaal gemaakt voor jongens die lekker willen rennen en lopen, en hiervoor zeker een soepele loopschoen kunnen gebruiken. Optimaal voor de voetontwikkeling. Deze opvallende sneaker maakt elke outfit af en je wordt er meteen vrolijk van, een heerlijke combi.

Wil jij ook een paar Shoesme sneakers voor jouw zoon?

Dat kan! Doe mee met de winactie die nu loopt op Boyslabel. Hier kun je doorgeven welke paar Shoesme schoenen jij wilt winnen. Dus ook dit paar of een van de andere toffe kinderschoenen. Good Luck!

vingino, vingino kinderkleding online kopen, vingino kinderkleding

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑