boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on september 22nd, 2014 | by de redactie

0

Sla je slag!

Tot en met 9 november presenteert Museum Arnhem de kindertentoonstelling Sla je slag! met werk in oplage van vijftien kunstenaars. Doel is om kinderen op een bijzondere manier kennis te laten maken met de Tweede Wereldoorlog en de gebeurtenissen rond de Slag om Arnhem. Dit alles in samenwerking met WarChild.

Tentoonstelling

Vijftien Nederlandse kunstenaars maakten speciaal voor de tentoonstelling een kunstwerk op papier. Ze vertellen met die kunstwerken ieder een eigen verhaal over de Slag om Arnhem. Precies zeventig jaar geleden vochten hier in de Tweede Wereldoorlog de geallieerden tegen de Duitsers. Met de militaire actie Operatie Market Garden probeerden de geallieerden in september 1944 Nederland te bevrijden vanSla-je-slag de Duitse bezetting. Helaas werden de geallieerden bij Arnhem verslagen, waardoor de Nederlanders nog een lange, koude hongerwinter op de bevrijding in mei 1945 moesten wachten.

In de tentoonstelling kunnen kids en jongeren op ontdekkingstocht naar de verschillende verhalen over de Slag om Arnhem en krijgen uitleg over hoe de kunstwerken worden gemaakt.

Jonge kunstliefhebbers

Museum Arnhem biedt exclusief de mogelijkheid, om één van deze werken te kopen voor een kindvriendelijke prijs van € 45,-

Kunstwerken worden uitsluitend verkocht aan jonge kunstliefhebbers van 6 – 18 jaar oud.

Dus sla je slag!

Kijk hier voor meer informatie>>>

Tags: , , , ,



...

Comments are closed.

Back to Top ↑