SmartGames – Nieuwe spellen 

4 september 2022

Niet getreurd, met de spelletjes van SmartGames, vermaak je je dit najaar top! Na die ontzettend mooie zomer, kan het even vies tegen vallen weer regen en wolken. Niet getreurd, ook binnen kunnen je kids (en jij) je super vermaken. Geen idee hoe? Met de nieuwe spellen van SmartGames natuurlijk!

SmartGames heeft de leukste denkspelletjes voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor tieners en volwassenen. De opdrachten van de games hebben een oplopende moeilijkheidsgraad wat elk spel interessant en leuk maakt voor zowel beginners als echte puzzel-pro’s. 

Bekijk hier meer leuk jongens speelgoed.

Grizzly Gears

Dit verdraaid originele puzzelspel heeft 80 opdrachten. Roteer de puzzelstukken met bomen en leid iedereen door het bos… maar pas op voor de beer. Je plaatst 9 puzzelstukken met bomen op het spelbord, elk puzzelstuk moet op de juiste plaats en in de juiste oriëntatie staan. Zorg dat alle figuren van het speelbord bij hetzelfde figuur rond het speelveld komen. Met dit spel heb je een dosis concentratie nodig en stimuleer je flexibel en probleemoplossend denken.

Shop hier Grizzly Gears

STIXXX; voor wie dol is op stapelen

Wist je dat je met 10 gekleurde staafjes 120 opdrachten puzzels kan maken? 

IQ Stixx is een origineel, denkspel met rechte staafjes in plaats van gewone puzzelstukken. Met een goede dosis concentratie, probleemoplossend denken en logica los je alle puzzels zo op. Als je deze vakantie niet stapelgek wordt weten wij het ook niet meer.

Shop hier IQ Stixx

GOOAL!

Speel de bal naar je teamgenoot en maak de winnende goal! Met dit compacte spel waarbij de puzzelstukjes magnetisch zijn speel je 48 opdrachten van amateur tot prof. Ideaal, dit spelletje neem je super makkelijk mee. Zo kun je op elke plek de beste tactiek oefenen voor als je zelf straks in het veld staat. 

Shop hier GOOAL!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
spelletjes-laptop-kind

Educatieve spelletjes voor kinderen

Vraag je je af hoe je het leren van je kinderen leuker kunt maken? Goed nieuws! In dit artikel gaan...
leukste spelletjes

De 3 meest populaire bordspellen bij het Spellenhuis van dit moment

Ben jij gek op het spelen van bordspelletjes? En ben je op zoek naar nieuwe games om te spelen, maar...