Gratis toegang tot online SMARTGAMES

25 maart 2020

Nu we allemaal thuisblijven komen gaan we ook meer spelletjes spelen. Boris is gek op puzzelen en houdt wel een een uitdaging. Hij durfde de uitdaging met de denkspellen van SMARTGAMES wel aan. Dat kan ik makkelijk dacht hij….

Meer leuk speelgoed voor jongens vind je hier >>

Smartgames

Boris (9 jaar) mocht van Smartgames de Smartcar Mini proberen. “Dat ziet er simpel uit” was zijn eerste reactie. Hij pakte het doosje uit, haalde de auto met de 5 smartcar mini, smartgames, denkspelverschillend gekleurde blokjes eruit en het boekje.

In het bijbehorende boekje staan de puzzelopdrachten. De blokjes zitten aan elkaar vast en er je moet de juiste blokjes neerleggen, precies als op het plaatje aangegeven staat. Dat lijkt heel simpel, maar je ziet de zijkant van de auto en de blokjes. Je weet dus niet hoe de andere kant eruit ziet. Je moet zelf de oplossing bedenken van deze puzzel. Boris had dat meteen door, hoe je dit moest doen. Fijn, want als je eerst uren moet puzzelen hoe de beschrijving en de puzzel werkt vind ik niet handig ( 😉 )

Denkspel waar je wat van kan leren!

Je begint bij de uitdagingen als Starter. Heb je die voltooid dan ben je al een Junior. En van Junior ga je naar Expert voor de moeilijkere opdrachten. Deze vond Boris dus echt lastig. Super! Even flink puzzelen, logisch nadenken en je hersenen laten kraken is altijd goed.

Conclusie test Smartgames Smartcar Mini:

Wat een leuk spel! Boris is er echt druk mee geweest en ging de uitdaging ook echt aan. Hij wilde de juiste oplossing vinden, super om te zien! En nadat hij de blokken in de juiste volgorde op de auto lagen, kon jij er nog een rondje mee rijden. Tja, jongens blijven jongens natuurlijk! Het ligt er natuurlijk aan hoe lang jouw kind zich kan concentreren, maar ik denk dat dit spel geschikt is vanaf een jaar of 6-7. Maar ook ik heb een paar oplossingen gedaan. Dus leuk voor jong en oud!

GRATIS TOEGANG tot online SMARTGAMES

Wil jij jouw kinderen educatief bezighouden nu de scholen gesloten zijn? Smartgames wil jou daarbij helpen. Zij geven de komende zes maanden gratis toegang tot SmartGames Live & hun applicaties.

SmartGames Live

Speel online gratis 18 verschillende logische denkspelletjes en verover elke dag een plaatsje in de Hall of Fame. Er zijn meer dan 600 uitdagingen beschikbaar. De uitdagingen zijn vanaf 7 jaar. Maak een account aan en maak 6 maanden gratis gebruik van deze actie.

Krijg hier gratis toegang

smartgames

smartcar mini

smartgames, denkspel

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

typisch jongensgedrag

10 x écht typisch jongensgedrag

Ik ben jongensmoeder van de zesjarige Ravi en de driejarige Bodhi. Dit betekent dus dat ik redelijk bekend ben met...
minecraft bordspel, minecraft spel, ravensburger, jongens spellen, cadeau jongen 10 jaar, spel jongen 10 jaar, spel jongen 11 jaar, spel jongen 12 jaar, spelletjes review boyslabel, minecraft review

Stop met gamen; speel het Minecraft bordspel met het hele gezin!

Dit Minecraft bordspel is een uitkomst voor ieder ouder waarvan het kind (of kinderen) verslaafd is aan online Minecraft spelen....
robot smartwatch, smartwatch voor kinderen, little tikes horloge, kinderhorloge

Hippe robot smartwatch voor kinderen

Wat geef je een kind dat alles al heeft? Hmm, goede vraag. Sef heeft speelgoed genoeg. Sinds kort kan hij...