Première nieuwe Spiderman film en wij waren erbij!

16 december 2018

Spannend is het altijd, de première van een nieuwe bioscoopfilm. Het is de eerste vertoning van een film aan speciaal genodigde gasten, nog voordat deze film echt te zien is in de bioscopen. Wij mochten dit weekend aanwezig zijn bij de premiere van de nieuwe Spiderman film: SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE 3D in Pathé Arena Amsterdam. Heel speciaal en super tof natuurlijk!

Doe ook mee met een andere Spiderman winactie >>

Première SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE 3D

De jongens hebben er zin in en zijn heel benieuwd naar de nieuwe Spiderman film. Hun superheld Spiderman is weer te zien op het witte doek en mogen aanwezig zijn bij de Première SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE. Heel cool!

stemacteurs spiderman film

Bij aankomst in Pathé Arena Amsterdam was er al een drukte van belang. Meteen zien wij al diverse bekende Nederlanders want zij hebben de film ingesproken als stemacteurs. En wat zijn deze stemmen goed gekozen bij de karakters van de film. Zo speelt Ronnie Flex de hoofdpersoon Miles Morales alias Spider-Man (de jonge, nieuwe Spiderman), Thijs Römers als Peter B. Parker, Edwin Jonker als Jefferson Davis, Derek de Lint als Kingpin (de schurk), Fernando Halman als oom Aaron, en nog veel meer. Bekijk het hele filmpje hier.

Wat een feestje is het voorafgaande aan de film. Spider-Man (2x) en Spider-Women lopen rond en gaan graag op de foto met de kinderen, er wordt gedanst op het podium met muziek van Kids DJ (super leuk!), er kunnen prijzen gewonnen worden en je kunt even lekker wat drinken en eten. Goed geregeld. Maar dan mogelijk we eindelijk naar de film!

Première nieuwe Spiderman film, boyslabel

Outfit van Boris: nieuwe B.Nosy collectie voorjaar 2019 – Outfit Spider-Man original by Spider-Man

De Spiderman film:

Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

Spider-Man: Into the Spider-Verse bekijk de trailer:

Wat een feestje is deze dag geweest voor de jongens en voor ons. De film is echt geweldig. Er zitten hele grappige stukjes in, veel spanning maar ook ontroering en verdriet komen voorbij. Je verveelt je geen seconde en de jongens gaan helemaal op in het verhaal. Zoals al eerder gezegd zijn de stemacteurs perfect gekozen bij de rollen en zij maken deze film echt een waar succes. Een absolute aanrader die je moet gaan zien in de bioscoop!

Abonneer je op ons nieuwe Boyslabel YouTube kanaal en volg onze avonturen in deze YouTube post.

Première SPIDER-MAN- INTO THE SPIDER-VERSE 3D

Première nieuwe Spiderman film, boyslabel review

ronnie flex, spiderman, stemacteur spiderman

Meer kerstvakantie uittips >> 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

sing 2, win bioscoopkaartjes, sing 2 winactie

Deze nieuwste bioscoopfilms zijn leuk voor het hele gezin + WINACTIES

Naar de bioscoo gaan blijft voor ons één van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt...
universtiteitsmuseum utrecht

Trek je labjas aan en kom expirimenteren

Wetenschap voor kinderen is niet saai, maar juist hartstikke leuk en spannend! Ontdek het in het Universiteitsmuseum in Utrecht, hét...
moederdag winactie, hartje amsterdam, hartje amsterdam armbanden, moederdag

Moederdag winactie: Follow your heart!

De tweede zondag in mei staat uiteraard in het teken van Moederdag. In het droomplaatje word je ’s ochtends gewekt...