boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest

Published on mei 11th, 2014 | by de redactie

0

Spoorwegmuseum

In het Spoorwegmuseum staat ‘beleving’ centraal. Je kunt niet alleen de mooie historische treinen bekijken, er is van alles te doen en te beleven. De verschillende ‘werelden’ van het museum vertellen het verhaal van bijna 175 jaar spoorwegen in Nederland. Saai? Helemaal niet!

In ‘De Grote Ontdekking’ ga je terug in de tijd en beland je in een oude kolenmijn. Je hoort het verhaal van de uitvinding van de stoommachine en maakt kennis met de Arend, de eerste trein die in Nederland reed. In ‘Droomreizen’ nemen de acteurs van het museum je mee voor een reis met de sjieke Orient Express. En bij de ‘Stalen Monsters’ maak je een spannende rit langs levensgrote locomotieven. In ‘De Werkplaats’ staan de prachtige oude locomotieven en rijtuigen. Speciale EduTRAINers vertellen je graag meer over deze historische treinen.

Kinderfeestje

Gezellig met je verjaardag naar Het Spoorwegmuseum?! Dat kan! Dit is hét moment om met je vriendjes en vriendinnetjes Het Spoorwegmuseum eens goed te verkennen. Bij binnenkomst word je natuurlijk ontvangen met taart en limonade aan een speciaal voor jou versierde tafel! En dan …. rennen! Onze attracties nemen je mee naar andere werelden. Stap in je eigen karretje en rijd onder, over, en langs de grootste stoomlocomotieven van Nederland. Pas op! Een treeeiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn!  Pfieuw, dat ging net goed.

Zelf je verjaardag bepalen!

Natuurlijk mag je op je verjaardag zelf bepalen wat je doet en wanneer. Je mag zelf weten hoe laat je komt, hoe laat je weg gaat en wat je wanneer gaat doen. Uiteraard gaat iedereen met een snoepzak naar huis. Maar eh, vergeet niet een ritje te maken in de Jumbo-Express.  Vaders en moeders zullen in ieder geval nooit te weten komen wat het geheim is van de Jumbo-Express. De Jumbo-Express is namelijk alleen voor kinderen!  Neem een kijkje op de site van het Spoorwegmuseum en blijf niet alleen kijken bij de leuke games >>>

 

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑