boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review kleding star wars kostuum, star wars verkleedkleding, darth vader kostuum

Published on januari 5th, 2016 | by Anne-Floor

0

In de ban van Star Wars

Je kunt er niet om heen, Star Wars is hot and happening. Met de première van de nieuwe film heeft ‘the force’ de wereld weer in zijn greep. En mijn jongens zijn geen uitzondering.

Ze hebben nog nooit één film gezien, maar Star Wars is vet cool, dat is een zekerheid. ‘Star Wars- theme’ zingend worden er hier strijden uitgevochten tussen de 2 broers. Want zelf Gijs van bijna 4 is helemaal mee met de Star Wars-gekte.

Darth Vader is één van de grootste film slechteriken allertijden en laat dat nou net in Daans straatje passen. Sinds de komst van m’n jongens is het huis in de ban van slechteriken. Boeven, piraten en slechte superhelden zijn hier de revue al gepasseerd. Maar een slechterik met een lightsaber? Dat is nieuw. Sinterklaas verblijdde ons huis al met de nodige Star Wars gadgets, maar mooie Star Wars verkleedkleren misten we nog!

Je kunt je vast Daans reactie al voorstellen toen ik hem vertelde dat hij een verkleedpak van Darth Vader mocht uittesten. Iets in de trend van “ Wooaaaahhh, suuuuupeeeer vet” En ook ik kon zijn woorden beamen, want dit verkleedpak is écht super vet.

De jumpsuit heeft hele mooie details van (schuim)rubber en een riem met dezelfde details. Ook hoort bij dit Star Wars kostuum het bekende zwarte masker. Het pak loopt door tot over de schoen zodat je altijd van top tot teen verkleed bent en zit door middel van een elastiekje onder de schoen vast.

De cape zit met klittenband vast aan het pak. Het is net de échte Darth Vader. We hebben ‘m vergeleken en echt alle details kloppen! Daan voelt zich duidelijk helemaal stoer in het pak en neuried ‘the imperial march’ (het lijflied van Darth Vader) terwijl hij door het huis stampt en rare vechtbewegingen maakt.

Helemaal goed gekeurd door Daan is dit prachtige Star Wars kostuum.

May the force be with you!

Carnavalskleding is niet alleen leuk om tijdens de carnavalsperiode te dragen, maar juist ook om iedere dag in te spelen. Naast het spelen en fantaseren is verkleden een perfecte uitlaatklep voor kinderen om hun gevoelens en ervaringen een plekje te geven. Een kind uit zich spontaan in zijn spel en zegt misschien ook wel dingen die hij eigenlijk niet durft te zeggen. Kinderen die opgaan in hun spel en fantasiewereld, zitten over het algemeen lekker in hun vel.

Kijk hier voor de leukste carnavalskleding voor kinderen.

Star wars kostuum, star wars carnavals kleding, darth vader  star wars kostuum, star wars verkleedkleding

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑