boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on januari 1st, 2016 | by de redactie

0

Star Wars in Space Expo

Junior astronauten krijgen in Space Expo in Noordwijk een briefing over hoe echt Star Wars is. In een interactief programma wordt de toekomstvisie uit de Star Wars films getoond en hoever de ruimtevaart nu is. Hoewel de Nederlandse astronauten er niet uit zien als Luke Skywalker zijn ze zeker echte ruimtehelden. De junior astronauten maken kennis met lichtzwaarden en ruimtehelmen. Ook wordt getest of ze wel een goede toekomstige astronaut zouden zijn. Misschien ontdekken ze wel vreemde werelden en wezens in de ruimte!

Jedi Training

Na de briefing kan met lichtzwaarden deelgenomen worden aan een Jedi training! En natuurlijk mag iedereen een eigen lichtzwaard of Star Wars helm of kostuum meenemen.

André Kuipers

In de Astronautenzaal is een doorlopende filmpresentatie van de ruimtevlucht van André Kuipers. Ook kun je een rit maken met de Space Train en alles te weten komen over het International Space Station en de toekomstige Marsmissies.

Space Kids Party

Er al eens aan gedacht om een kinderfeestje te vieren in Space Expo? Elke woensdag, zaterdag en zondag zijn er Space Kids Party’s in Space Expo. Je leert wat je moet doen om astronaut te worden, trekt een astronautenpak aan en doet de ruimtespeurtocht. Ook lanceer je een waterraket. Verdien tot slot een astronautendiploma met de handtekeningen van de Nederlandse ESA astronauten André Kuipers en Wubbo Ockels.

Kijk hier voor meer informatie over Star Wars in Space Expo>>>

star wars

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑