boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen

Published on december 28th, 2014 | by Colinda

0

Stevige kinderschoenen op ruw terrein

De jongens zijn gek op struinen en nieuwe gebieden verkennen, maar dit levert nog wel eens gehavende kleding en kapotte schoenen op. Meestal moeten ze van mij oude kleding aan wanneer ze ‘op pad gaan, maar soms vergeet ik dit te zeggen en zelf denken ze hier zeker niet aan. Vandaag waren we in de buurt van een oud fabrieksterrein en de jongens gingen als een stelletje rovers meteen op pad om ‘schatten’ te zoeken. Boris had juist die dag zijn nieuwe Red-Rag schoenen aan, dus een mooie gelegenheid om ze eens uitgebreid te testen. Eens kijken of ze een middagje ruw terrein overleven.

stevige kinderschoenen, RedRag kinderschoenen review, Boyslabel, jongensschoenen

Stevige kinderschoenen

Wat een mooie stevige kinderschoenen zijn deze Red-Rag schoenen uit de wintercollectie. Soepel leer met een stoere vintage look, mooie stiksels, klittenband sluiting én ritssluiting. Zo weet je zeker dat wanneer je kindje smalle voetjes heeft of juist iets bredere voeten dat ze altijd mooi aansluiten. Door de handige ritssluiting kunnen de kids zelf hun eigen schoenen aantrekken, fijn voor de ouders en de juffen op school.

Maar waar wij helemaal blij van worden is de mooie stevige zool! Op dit ruwe fabrieksterrein ligt het een en ander op de grond waar je kindje niet in moet gaan staan. De stevige zool is meteen heel beschermend én soepel genoeg om mee te veren met de voet en ergens op te kunnen klimmen. Je kunt wel merken dat Red-Rag een schoenenmerk is wat zorgt voor de juiste comfort voor de kindervoetjes én die ook de juiste bescherming biedt. Dus, ben je op zoek naar een paar stevige kinderschoenen die niet snel slijten dan zijn deze stoere stappers een absolute aanrader!

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑