boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs stoer kinderfeest, survivalfeest, jongensfeest

Published on februari 28th, 2015 | by Colinda

1

Stoer kinderfeest

Eindelijk ben ik een tiener! Samen met mijn toffe vriend (die ook een tiener is geworden) willen wij een echt gaaf feest geven. Een stoer kinderfeest vol actie en avontuur; dit is onze kans om een keer te survivallen!

Stoer kinderfeest

Aangekomen bij SEC Survivals neemt een leidster ons mee naar een klimbos. Wauw, zo’n grote apenkooi hebben we allemaal nog nooit gezien. Zoveel touwen, banden, tonnen, balken, schommels en bruggen waar we over en aan kunnen hangen. Dit ziet eruit als een best moeilijk parcours, maar dit is zo gaaf om te doen!

Survival kinderfeest

Na een uur klimmen en klauteren gaan we naar het volgende onderdeel; ‘het echte modderwerk’. Dit is waar wel allemaal stiekem op gehoopt hadden. Eindelijk mogen we een keer in de modder rollen en lekker vies worden. Geen papa’s en mama’s die zeggen: “Niet doen, pas op, denk om je kleren…”
Tijgerend gaan we door camotunnels. Sommige zijn best smal en met de modder over ons hele lijf zijn we hier doorheen gekropen. Zo vet gaaf om te doen! Opgesplitst in twee teams probeerden wij over trappetjes te lopen, onder een paal door te kruipen, op een net klimmen en dan van een glijbaan af glijden, welk team was als eerste aan de finish. Het was erg spannend maar gelukkig had mijn team gewonnen.

WipeOut

Het allerleukste was toch echt de hele grote zwemvijver vol met water met hierin een heleboel matten. Een soort ‘Wipe-Out’ wat wij allemaal kennen van het televisieprogramma. Met zwemvesten aan probeerden wij om over het de matten in het water te rennen. Wat een lol, iedereen probeerde elkaar in het water te gooien.

Als laatste en spannendste  onderdeel gingen we slingeren over het water. Via een hoge trap kwamen we bij een touw. Deze moesten we goed vast pakken en proberen om zo over het water heen te slingeren, om aan de overkant in een vangnet terecht te komen. Helaas is dit bij niemand van ons team gelukt. Het lijkt makkelijker dan dat het is, maar echt te gek en spannend.

Natuurlijk hebben wij na afloop van dit super kinderfeest grote honger gekregen. Op de grote tafels staat lekker veel patat met frikadellen en limonade voor ons klaar. Alles hebben we opgegeten.

Bedankt SEC Survivals, mijn vrienden en ik vinden dit het stoerste kinderfeest ooit!

Tot de volgende keer!

Thijs

Meer stoere jongensfeestjes >>

 

Tags: , , , , , , , , , ,...

One Response to Stoer kinderfeest

  1. Pingback: SEC Survivals l Kids Survival - Stoer kinderfeestje!

Back to Top ↑