boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


School Smartphonehoesjes, stoere gadgets, backtoschool musthaves, tiener gadgets, telefoon gadgets

Published on september 16th, 2018 | by Mi-choe

0

Back to school met deze stoere gadgets

Nog maar eventjes en dan zijn echt alle scholen in heel Nederland weer begonnen. Dat is altijd wel weer even wennen, maar er zijn genoeg scholieren die weer uitkijken naar dit moment. Lekker weer met leeftijdsgenoten op pad en hoe leuk is het dan om met een paar hippe gadgets voor de dag te komen?  Wij hebben de leukste en stoere gadgets voor naar school voor je op een rijtje gezet en gelukkig is er voor ieder budget wel een gadget te vinden.

Check meer leuke back to school musthaves >> 

Stoere gadgets voor naar school 

Tegenwoordig kun je je telefoon uitbreiden met allerlei coole gadgets. En dit is toch wel de coolste gadget. Al zijn de temperaturen gezakt, toch is een ventilator op je telefoon nog steeds erg grappig.

Telefoon accessoires

Je kunt ook je telefoon uitbreiden met een PopSocket. Je telefoon blijft zo prima staan, zodat je relaxed een filmpje kunt kijken. En als het goed is laat je hem ook niet meer zo vaak uit je handen vallen, want de grip is stukken beter als je hem aan de PopSocket vasthoudt. Scheelt je zo een paar krassen.

Bij intensief gebruik gaat de batterij van de telefoon helaas niet zo lang mee, dus een oplader in je tas is altijd wel handig. Helemaal als het een draadloze oplader is, dan hoef je niet naast een stopcontact te blijven zitten. Of gebruik een powerbank, die kun je makkelijk met een kabeltje aan je telefoon verbinden. Dus geen paniek, je telefoon valt echt niet zomaar uit.

KORTING

Om je te helpen bij een goede start van dit nieuwe schooljaar heeft Smartphonehoesjes.nl nu 15% back to school korting. Gebruik de code BACKTOSCHOOL-15

Bekijk ook deze kindvriendelijke tablets en smartphones >>

Smartphonehoesjes, stoere gadgets, backtoschool musthaves, tiener gadgets, telefoon gadgets

Army defender hoesjes

Alle soorten telefoonhoesjes

Powerbanks

Adidas

Voor wie liever zijn persoonlijke draai eraan wil geven of een origineel cadeau zoekt dan is het zelf ontwerpen van een hoes of accessoire een leuk idee. In een paar simpele stappen maak je een unieke telefoonhoes of powerbank, voorzien van foto en bedrukking naar keuze.

Back to School >>

Kijk hier voor meer Back to School styling inspiratie >>

 

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑