boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen stoere jongens sneakers, kindersneakers, shoesme sneakers, stoere sneakers jongen, stoere kindersneakers

Published on oktober 23rd, 2020 | by Mi-choe

0

Stoere jongens sneakers voor de herfst

Nieuw schooljaar, nieuwe klas en dus ook nieuwe schoenen. Sef is naar groep 3 gegaan en is dus geen kleuter meer en dat beseft hij maar al te goed. Sef wil stoere schoenen en met schoenen bedoelt hij dus stoere sneakers. Voor Boyslabel mocht Sef deze grijs-zwarte sneakers testen, met army groene details. Oftewel… Stoerder dan deze stoere jongens sneakers in deze kleuren wordt het niet.

Kijk deze stoere jongenskleding >>

Stoere jongens sneakers

Dit model is er trouwens ook in andere kleuren. Dezelfde sneakers met neon gele accenten zijn ook super gaaf en ze zijn er ook in combinatie met een metallic groene kleur, mocht je zoon van wat meer kleur houden. De metallic look zien we meer dit seizoen, gelukkig ook bij de jongens.

jongens sneaker

Leren jongens sneakers

Als je deze stoere Shoesme sneakers oppakt, voel je direct dat ze wat zwaarder zijn. Niet van die lichtgewicht mesh-achtige schoenen, maar je hebt echt een flink paar sneakers beet. De kindervoeten krijgen dus voldoende steun met deze schoenen. Dit model is verkrijgbaar in maat 26-35 en is gemaakt van echt leer. En dat is natuurlijk hartstikke fijn voor die bewegelijke jongensvoeten. Daarnaast hebben de Shoesme schoenen vanaf maat 26 een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning. Het voetbed is uitneembaar, dus je kunt zelf bekijken wat je zoon fijn vindt en verder zijn de hiel en de tong zacht en soepel, zodat je zoon geen last krijgt van wrijving.

stoere jongens sneakers, kindersneakers, shoesme sneakers, stoere sneakers jongen, stoere kindersneakers

stoere jongens sneakers, kindersneakers, shoesme sneakers, stoere sneakers jongen, stoere kindersneakers

Shoesme herfst- en wintercollectie

Deze gehele collectie van Shoesme heeft heerlijke kleuren voor de herfst. Naast dit stoere model dat Sef draagt, zijn er ook andere sneakers waar je zoon heel veel plezier van zal hebben. Voor de jongens die van een neutrale sneaker houden is dit echt een gaaf model. En voor jongens die je niet uit t oog wilt verliezen kun je deze schoenen eens proberen ;).

groene jongenssneakers, sneakers zwart met groen

Stoere look

Naast de stoere look is het comfort van deze jongenssneakers echt het grootste voordeel. Ze kunnen tegen een stootje door de goede kwaliteit en ze zitten gewoon echt goed. Wij zijn al lang blij dat Sef ze heeft goedgekeurd, want anders zouden ze niet uit de doos komen, zo eigenwijs is hij wel. Dus nu wil hij ze iedere dag naar school dragen en dat vinden wij helemaal prima.

Zijn deze stoere jongens sneakers ook echt iets voor jouw zoon? Kijk hier voor een overzicht van meer stoere kindersneakers.

stoere jongens sneakers, kindersneakers, shoesme sneakers, stoere sneakers jongen, stoere kindersneakers


LEES OOK:...

Comments are closed.

Back to Top ↑