boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen stoere jongensschoenen, redrag shoenen, stoere jongenssneakers, hoge sneakers jongen

Published on september 20th, 2020 | by Colinda

0

The coolest shoes ever!

Of Boris de stoere jongensschoenen van Red-Rag wil testen. Ja graag! Vaak zijn de schoenen versleten na een maand of twee en dan moeten we echt alweer op pad voor nog een paar nieuwe schoenen. Om over de pasvorm nog maar te zwijgen. Wij zijn benieuwd en gaan deze stoere stappers testen!

redrag sneakers, redrag, HOGE BLAUW ZWARTE SNEAKERS | RED-RAG 13289, stoere kinderschoenen, stoere jongensschoenen

Deze sneakers zijn zo gaaf!!

Stoere jongensschoenen

Boris (11 jaar) zegt zelf dat hij de coolste schoenen van de hele wereld heeft! Toevallig hadden wij samen deze schoenen al gespot op internet en zijn dag kon niet meer stuk toen hij de doos opende. Zijn lievelingspaar zat in de doos; die hippe hoge sneakers.

WoW, wat zijn dit een paar stoere jongensschoenen. Deze handgemaakte schoen is gemaakt van leer met een artwork laag erover waardoorheen je de blauwe ondergrond ziet. Super stoer natuurlijk in combinatie met alle zwarte details en de blauwe veters. De grove zwarte zool geeft de sneaker extra power. De binnenkant is gevoerd met leer en met een uitneembaar leren voetbed, dus goed voor de voeten!

Vet pluspunt aan de sneaker:

Wat Boris echt heel fijn vindt is dat je deze sneakers makkelijk aan en uit trekt door de extra rits aan de zijkant, handig! Meestal zijn de kleine maatjes voorzien van een rits, want de grotere jongens kunnen natuurlijk hun eigen veters wel strikken 😉 Maar gelukkig zijn de schoenontwerpers erachter dat de jongens helemaal geen tijd hebben (lees: nemen)  om hun veters te strikken. Echt een dik pluspunt!

stoere jongensschoenen, kinderschoenen collectie winter 2020-2021, hippe kinderschoenen

Check deze cool boys look

Pasvorm van de Red-Rag schoen

Deze Red Rag schoen oogt super mooi en origineel. Het is een waar kunstwerk op zich, en ziet er zeker niet uit als een doorsnee kinderschoen. De schoen past perfect om de voeten van Boris. Wel moeten we de veters iets strakker aantrekken omdat Boris smalle voeten heeft. Maar je voelt dat de schoen goed om de voet aansluit. Stevig, maar ook soepel en zacht leer, met een goede pasvorm voor de kindervoeten. Ook bij het lopen voelt de schoen volgens Boris goed aan. Hij veert zelfs een beetje omhoog met het lopen. Fijn, want dat betekent dat hij niet heel lomp neerkomt bij ieder pas. Ook het rennen gaat super goed volgens Boris. Naar mijn idee krijgt hij genoeg steun van deze mooie jongensschoenen.

HOGE BLAUW ZWARTE SNEAKERS | RED-RAG 13289, red rag kinderschoenen, red rag schoenen online kopen

Coole RR in de zool

Kwaliteit van schoenen

Vorig seizoen heeft Boris ook een paar RedRag schoenen gedragen en hier heeft hij heel veel op gelopen. Dit is ons uitermate goed bevallen! Complimenten all over en wat zien de schoenen er nog goed uit, zelfs na een seizoen. Hieraan zie je meteen dat het om schoenen van goede kwaliteit gaat. Hoe deze stoere jongensschoenen zich houden na 1 maand kan ik je nu nog niet vertellen, maar ik houd je op de hoogte!

redrag kinderschoenen online kopen

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑