boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on april 24th, 2014 | by de redactie

0

Stunt Workshop

Kom in de meivakantie met de jongens naar het filmmuseum EYE  in Amsterdam voor een lekker actieve workshop!

Stuntman Rinse Zwalua van het professionele stuntteam Daring Dantes (bekend van de tv-serie Wedden dat ik het kan! en Proefkonijnen) laat de kinderen ervaren hoe het is om stuntman of stuntvrouw te zijn. Vallen, duiken, vechten, ze leren het allemaal! De workshop van 28 april t/m 3 mei om 14.00 uur is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Waarom wordt er zo vaak gebruik gemaakt van stuntmensen in de film? Is hun werk echt zo gevaarlijk als het lijkt? En hoe gaan ze daarmee om? In de workshop maak de kinderen kennis met de werkwijze van stuntmensen en de techniek die ze gebruiken om hun vak uit te oefenen. Natuurlijk gaan ze ook zelf stunten! Ze leren een filmgevecht te maken en hoe te vallen en te duiken zonder je te bezeren. Ook maken ze kennis met typische filmstunttechnieken en -materialen zoals suikerglas, crashtafels en de ‘bodyramp’ en de ‘bodyjerk’. De laatste tien minuten van de workshop mogen de ouders meekijken naar de stunts. Dus camera of fototoestel meenemen!

stuntman

Wat is er nog meer te doen in EYE?

Voor de kinderen is er dagelijks in de meivakantie de EYEwalk, een videotour waarbij spannende films tot leven komen. Met een tablet in de hand en filmpersonages als gids maken kinderen een 15 minuten durende wandeling door het museumgebouw, waarbij uit de doeken wordt gedaan hoe special effects in een film werken.

En natuurlijk draaien er in EYE de beste kinderfilms speciaal uitgezocht voor kinderen van alle leeftijden.

Kijk hier voor meer informatie over filmmuseum EYE>>>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑