Een bijzondere manier van Kerst vieren…

25 december 2017

Iedereen viert Kerst op zijn eigen manier. De een gaat naar de kerk, de ander gaat uiteten of blijft lekker thuis gezellig met familie en viert kerst met mooie kersttradities. Het Kerstfeest is een feest van samen zijn. Dus wat je ook doet maakt niet uit, als je samen bent. Wij gingen dit jaar samen naar een wel heel speciale Kerstshow: The Christmas Show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ik kan je zeggen dat dit wel een heel bijzondere manier van Kerst vieren is…

The Christmas Show

Aangekomen bij de Ziggo Dome was het een vrolijke mensenstroom die allemaal samen met familie en vrienden naar deze Kerstshow wilden kijken. Uitgedost in feestkleding, compleet met feestmuts of in een ‘foute kersttrui’, leuk om te zien. Na ons plekje gevonden te hebben konden we goed zien hoe groot en indrukwekkend deze zaal is vol met duizenden mensen die allemaal samen van deze show wilden genieten.

Het verhaal

De hoofdrol is voor Justin Scrooge (Buddy Vedder). Hij is een beroemde zanger en verplicht zijn crew met Kerst te werken. Ook zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Neef Fred (Danny de Munk) moet als rasechte Amsterdammer niks hebben van de showbizz en grote ego’s. Danseres Emily (Holly Mae Brood) is de ex-vriendin van Justin en is erg teleurgesteld in de liefde.

Justin krijgt vlak voor middernacht bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen (Glennis Grace), De Geest van Nu (Martijn Fischer) en De Geest van Straks, gespeeld door special guest Victor Mids, bekend van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’. Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken.

Conclusie

De show zit vol met spectaculaire effecten, heel veel dans en bekende kersthits waarbij je lekker kunt meezingen (en wat zingt Glennis Grace toch prachtig!). De jongens (grote fans van Buddy) en wij hebben genoten van deze show. We zaten ver weg maar konden toch alles goed zien en meekrijgen door de grote schermen achteraan het podium. Het blijft een mooi kerstverhaal en samen met de (kerst-)liedjes zorgen dit voor een extra kerstgevoel bij iedereen.

Christmas Show, Victor Mids, Buddy VedderAls special effect kwam de Polar Expres door de lucht zweven met daar de hoofdrolspelers in. Heel gaaf!! Wij hadden de mazzel dat deze trein vlak voor onze neus de lucht in ging en zo iedereen van heel dichtbij konden zien. Victor Mids speelde de derde geest en betrok het publiek bij een speciale truc van hem. Super leuk, want op deze manier kon het publiek ook actief meedoen aan de show.

Wij vonden deze kerstshow een leuke en bijzondere manier van Kerst vieren. Samen met je familie is dit een goed begin om echt in de kerstsfeer te komen en de kinderen vonden het ook leuk. De grote zaal, de zang en dans en op ieder moment gebeurt er wat in het verhaal maakt het een echte belevenis. De RTL  Christmas Show is een absolute aanrader om in de kerststemming te komen.

Merry X-MAS

The Christmas Show, RTL kerstshow, boyslabel, girlslabel

The Christmas Show, kerstshow

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

djembe workshop kinderen

3x Leuke workshops voor kinderen

Ben je klaar om je innerlijke ritmische genie los te laten en een onvergetelijk muzikaal avontuur te beleven? We hebben...
boerderij uitje met kids

Leuke uitjes op de boerderij voor kinderen

Kinderen vinden het geweldig om buiten te zijn en er zijn tal van leuke activiteiten die buiten plaatsvinden. Naast buitenspelen,...
kids er op uit

Kids erop uit; Magische dagen in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs heeft feest en viert zijn 30e verjaardag. Dit uitje stond al heel lang op ons wensenlijstje om een...