boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken The LEGO movie 2 boek lego boeken, review lego movie het boek van de film, meis en maas

Published on februari 15th, 2019 | by Maryke

0

Drie Nederlandstalige ‘The LEGO Movie 2’ boeken; grappig, creatief én actief

Ravi heeft het er al tijden over; de nieuwe Lego® Film, deel twee. Want deel één was echt cool! Ondertussen draait de film sinds kort in de Nederlandse bioscopen en gaan we er echt, echt, echt snel naar toe (zo vertel ik hem elke dag…) The LEGO Movie 2 is een gloednieuw actie-avontuur waarbij Lego Duplo®-indringers uit de ruimte alles nog sneller kapotmaken dan dat zij kunnen herbouwen. De film wordt vergezeld met heel wat LEGO sets, accessoires en boeken. Ravi (7) en Bodhi (4) mochten 3 kinderboeken reviewen. Zo komen ze alvast helemaal into ‘The LEGO Movie 2’

The LEGO movie 2 boeken

Wij hebben al eerder 2 LEGO boekjes mogen reviewen voor Boyslabel. Hartstikke leuk dat dat nu weer mocht, zo vullen we onze LEGO-boeken collectie mooi aan. The LEGO Movie 2, lego boeken, kinderboeken, lego doe boekenEr zijn dit keer drie Nederlandstalige The LEGO Movie 2 boeken te koop, uitgegeven door Meis en Maas. De boeken zijn actief, creatief en grappig. Het ‘The LEGO Movie 2 – Boek van de Film’is echt een leesboek, Het ‘The LEGO Movie 2 – Super geweldig logboek!’ is een invulboek waarin je vragen kunt beantwoorden en verhalen kunt schrijven. Dan zit er nog een soort magazine/doeboek bij, dit boek heet ‘The LEGO Movie 2- Stop de invasie’. Hieronder zal ik ze per stuk iets uitgebreider toelichten.

The LEGO Movie 2 – Boek van de Film

In dit boek beleef je de avonturen uit de film opnieuw. Leuk als je de film al hebt gezien, dan is het verhaal natuurlijk meteen herkenbaar. Maar ook interessant wanneer je de film nog niet hebt gezien. Het maakt enorm nieuwsgierig. Het boek bevat een aantal mooie foto’s en de letters zijn zeer leesbaar. Toch denk ik dat Ravi (groep 4) nog te jong is om het boek zelf te lezen. Dus zullen we er ’s avonds in zijn bed eens samen voor gaan zitten.

The LEGO Movie 2 – Super Geweldige Logboek

Dit logboek heeft hetzelfde formaat als het ‘Boek van de film’. Met een lekker stevige en mooi opgemaakte cover. Dit logboek heeft zelfs een 3D afbeelding op de voorkant van personage Emmet. Je kunt dit logboek zien als een persoonlijk boek voor kinderen. Waarin ze vragen beantwoorden, verhalen schrijven en tekeningen maken. Ook maken ze op een laagdrempelige manier kennis met de belangrijkste hoofdpersonen uit de film. Er is veel vrije ruimte waardoor het in mijn ogen een beetje een duur notitieboekje wordt. Maar goed, echte fans hebben dat er natuurlijk wel voor over.

The LEGO Movie 2, lego boeken, kinderboeken, lego doe boeken

The LEGO Movie 2 –  Stop de Invasie

Dit vind ik het leukste boek van de drie. Het ‘Stop de Invasie boek’ is namelijk echt een doeboek, bedoeld voor kinderen vanaf +/- 6 jaar. Het boek staat vol creatieve opdrachten die volbracht moeten worden. Zo mag je tekenen, knippen, puzzels oplossen, stickers plakken en naar buiten gaan om daar de invasie tegen te houden. Het belangrijkste is dat je meevecht tegen de indringers van de planeet DUPLO!!! Ook al is Bodhi nog geen 6 jaar, toch denk ik dat hij al best wat opdrachten kan oplossen. Zo kan hij een wezen vreemde pootjes geven, pagina’s vouwen, vissen tekenen en Batman camoufleren.

Ondertussen zijn mijn jongens begonnen in de boeken. Ravi schrijft zijn naam en geboortedatum in zijn logboek. Ondertussen is Bodhi bezig met het verscheuren van een pagina uit het doeboek om zo de voorraad munitie van Batman weer aan te vullen. Genoeg vermaak voor een regenachtige zondagmiddag.

WINACTIE (2x kans)

Zijn jouw kinderen ook echte LEGO fans? Doe dan mee met onze winactie. We mogen maar liefst 2 sets met de 3 boeken verloten:

Het boek van de film

Super geweldig logboek

Stop de invasie

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze boeken wilt winnen! De namen van de 2 winnaars staan  maandag 11 maart hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Levi Deckerd en Susan van Oers, van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie de boekenpakketten zsm thuisgestuurd krijgen. Heel veel lees, knutsel en bouwplezier!

The LEGO Movie 2, lego boeken, kinderboeken, lego doe boeken

LEGO MOVIE speelgoed >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑