boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on oktober 1st, 2015 | by de redactie

0

The Power of Poison

Ga in Rotterdam op ontdekkingstocht door de fascinerende geschiedenis van het ontstaan en gebruik van vergif door de eeuwen heen. Beleef mysterieuze avonturen in verre landen en leer hoe vergif zowel dodelijk als levensreddend kan zijn. Laat je meevoeren door The Power of Poison en geniet van een geweldige ervaring!  Je staat oog in oog met levende gifkikkers en met reptielen, waarvan het gif dodelijk en ook genezend kan werken. Je maakt kennis met planten die een genezende werking hebben en soorten die je beter niet kunt aanraken.

The Power of Poison is verrassend, leuk en boeiend voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten. Hieronder staan er twee beschreven.

power of poisson

Interactief

Ben jij een wetenschapper-in-de-dop die meer wil weten over de intrigerende rol van vergif in de natuur en in ons dagelijks leven? Of zie jij in jezelf meer een detective-in-spe die bewijsmateriaal rond een bloedstollend mysterie weet te verzamelen? Of misschien ben jij wel die historicus-voor-één-dag die mysteries uit het verleden wil ontrafelen. Wie jij ook bent: voor iedereen is bij The Power of Poison een rol weggelegd.Word forensisch onderzoeker in een spannende detective en probeer, aan de hand van de aanwijzingen, beroemde gifmoorden op te lossen.Stap ook ons toverboek binnen, waarin het verhaal van gif in planten daadwerkelijk tot leven komt terwijl je de pagina’s omslaat door ze alleen maar aan te raken!

Speurder in de dop

Zet je detectivehoed op, doe je speurdersjas aan en stap een van de beroemdste gifmysteries binnen! Vergeet alles om je heen bij het spannende verhaal waarin je oog in oog komt te staan met met Schlegels Groefkopadder, een Tarantula en een Gilamonster (een grote giftige hagedis); los zelf vergiftigingsgevallen op met behulp van de super-speurders-touchpads.

De tentoonstelling is te bezoeken tot en met 7 februari 2016. Kijk hier voor meer informatie>>>

the power of poisson2

 

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑