Een heuse tiener in huis

21 november 2017

En opeens zijn we tien jaar verder. Niet normaal hoe snel dat gaat. Het is een cliché en die zijn meestal waar. Tien jaar en een paar maanden geleden zagen we de streepjes op de test, zwanger. Wat een bijzonder moment. Ik kan niet ontkennen dat er toen even door mijn hoofd schoot ‘ nu kunnen we niet meer terug’. Niet dat we dat zouden willen, maar toch!

TOFFE TIENER OUTFITS >>

Na een op zijn zachts gezegd niet vlekkeloze zwangerschap was daar onze Timo. Wauw! Ik had nog nooit zo’n mooie baby gezien! Wie weet was ik nog een beetje onder invloed van de medicatie maar als ik nu terug kijk op foto’s vind ik dat nog steeds! En dan ben je papa en mama, en voel je met heel je hart dat je altijd wil en gaat vechten, zorgen en houden van dit kleine wezentje.

Tien jaar…

De roze wolk hebben we helaas niet gehad, maar toch kijken we terug op een prachtige tijd. Voor je het weet gaan ze naar het kinderdagverblijf, beginnen ze te praten (daar was Tiem heel snel mee en nog steeds staat die mond niet stil). Lopen ze bij je weg en ren je er als een malle achteraan. Ja en hij heeft ook een keer brullend op de winkel vloer gelegen bij de bakker… Dan komt er, voor hem, opeens een broertje bij. Gaat hij naar de kleuterschool. We sluiten de ene fase af en beginnen de volgende. Hij wordt met de dag wijzer, stelt vragen waar zelfs Willem Wever geen antwoord op weet en hij groeit op met vallen en opstaan.

Ze maken je trots maar kunnen je ook enorm in verlegenheid brengen. Heb vaak genoeg gedacht ‘ik hoor er even niet bij’ en ik weet zeker dat hij zo ook af en toe over mij denkt!!

Nog krap twee jaar dan sluiten we ook het tijdperk lagere school voor hem af, ik moet er nog even niet aan denken. Drie keer knipperen met je ogen en je ben tien jaar verder. Nu hebben we een heuse tiener in huis. En wat voor één! Een knappe jonge knul, die uitgroeit tot een echte puber. Als ik bedenk hoe snel dit decennium gegaan is, besef ik meteen dat het volgende decennium net zo snel zal gaan en hebben we voor je het weet een twintiger in huis!

En klein detail… Niet alleen Timo is tien jaar ouder, ook wij… Slik.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

Gamen op de telefoon, we doen het allemaal!

Als je dacht dat je om te gamen een computer/laptop of spelcomputer nodig had, dan zat je daar mooi even...
eerste keer baard scheren

Dat baardje mag eraf hoor! Hoe scheer je een baard

Ja hoor het is zo ver…… je puberzoon heeft de eerste haartjes op zijn kin ontdekt. En hoewel een baardje...
corrigerend-ondergoed-1

Zo word je als moeder minder onzeker over je lichaam na de geboorte van je zoon

Ben je onlangs moeder geworden? Niet alleen is dat een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven, ook kan...